Ενσωματωμένα Portlets Ενσωματωμένα Portlets

 
 
 
 
 
 
 
 
Στο ΚΙΝΟ ανάλογα με το πόσα νούμερα ζητάς να βρεις (1 έως 12), υπάρχουν διαφορετικοί συνδυασμοί για να κερδίσεις αλλά και διαφορετικές αποδόσεις για κάθε συνδυασμό (δες εδώ). Διάλεξε εσύ λοιπόν το παιχνίδι που σου ταιριάζει.
 
Στο πρώτο βήμα επιλέγεις με πόσα νούμερα θες να παίξεις (παιχνίδι 1 έως 12). Κάνε click σε ένα από τους παραπάνω αριθμούς για να προχωρήσεις.
Εδώ διαλέγεις τα νούμερα σου ανάλογα με το παιχνίδι που διάλεξες στο βήμα 1.
 
 
Κάνε click στα νούμερά που επιθυμείς ή παίξε με τυχαία επιλογή για να προχωρήσεις. Αν στο βήμα 1 διάλεξες να παίξεις με 6 νούμερα (παιχνίδι 6), εδώ επιλέγεις τα 6 νούμερα που επιθυμείς.
Μπορείς να ορίσεις εσύ το ποσό με το οποίο θέλεις να παίξεις σε κάθε κλήρωση. Οι αποδόσεις σου πολλαπλασιάζονται ανάλογα με το ποσό που ποντάρεις.
 
Κάνε click στο ποσό με το οποίο θέλεις να παίξεις ανά κλήρωση για να προχωρήσεις. Αν δεν επιλέξεις κάτι τότε παίζεις με το ελάχιστο ποντάρισμα*
Μπορείς αν θες να συμμετέχεις με τα ίδια νούμερα σε περισσότερες από μία συνεχόμενες κληρώσεις. Το ποντάρισμά σου πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των κληρώσεων που επιλέγεις.
 
Κάνε κλικ στο αριθμό των συνεχόμενων κληρώσεων στις οποίες θες να συμμετέχεις. Αν δεν επιλέξεις κάτι εδώ, τότε συμμετέχεις μόνο στην επόμενη κλήρωση.
Το KINO BONUS Είναι ο τελευταίος αριθμός κάθε κλήρωσης. Αν το βρεις, τότε μπορείς να πολλαπλασιάσεις τα κέρδη σου αλλά και να κερδίσεις σε ακόμα περισσότερους συνδυασμούς.
 
Κάνε click στο πεδίο του KINO BONUS αν θέλεις να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ακόμα περισσότερα.
 
 

Ενσωματωμένα Portlets Ενσωματωμένα Portlets

Copyright © OPAP S.A. 2017. All Rights Reserved.