Δελτία Τύπου ΕΚΕ
20/12/2010
ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

 

Περιστέρι, 20 Δεκεμβρίου 2010
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ξεφάντωσαν 400 παιδιά ιδρυμάτων της Αττικής
στην γιορτή που οργάνωσε η ΟΠΑΠ Α.Ε.
 
Πάνω από πέντε ώρες χτες (Κυριακή 19/12) 400 παιδιά από 12 Ιδρύματα της Αττικής, ξεφάντωσαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη, τον οποίο η ΟΠΑΠ Α.Ε. φρόντισε να μετατρέψει σε έναν πολυχώρο παιχνιδιού και διασκέδασης.
Τα παιδιά, με συντροφιά τον γνωστό (και από τις κληρώσεις του Τζόκερ, Λόττο και Προτο) παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο, το δημοφιλές νεανικό συγκρότημα «Μέλισσες», τους/τις συνοδούς τους, αλλά και στελέχη των διευθύνσεων Εταιρικής Επικοινωνίας και Ε.Κ.Ε. της ΟΠΑΠ Α.Ε., χωρισμένα σε ομάδες, ανάλογα την ηλικία τους, ζωγράφισαν, έπαιξαν αυτοσχέδια σκέτς και παιχνίδια της επιλογής τους, τραγούδησαν και χόρεψαν.
«Είναι κι αυτή μια ακόμη προσπάθεια της ΟΠΑΠ Α.Ε. να συνεισφέρει με ουσιαστικό τρόπο στην κοινωνία, αλλά κυρίως να δώσει ελπίδα και κουράγιο στα παιδιά, ιδίως όσα έχουν ανάγκη της αγάπης μας» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Γιάννης Σπανουδάκης.
«Απόφαση της διοίκησης της εταιρείας είναι να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά και μάλιστα να τα φέρει όσο πιο κοντά γίνεται στους αθλητικούς χώρους και γενικότερα στον αθλητισμό» τόνισε.
Κοντά στα παιδιά βρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ρόμενταλ και Νέμες, θέλοντας κι αυτοί από την πλευρά τους να τους ευχηθούν για τη συνέχεια του δικού τους Καλού Αγώνα.
Τα παιδιά τα οποία μετείχαν στην γιορτή της ΟΠΑΠ Α.Ε. προέρχονταν από τα ιδρύματα:
1. ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ "ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ"
2. ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ"
3. ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS
4. ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΡΡΕΝΩΝ Γ.&Α. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ
5. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ¨Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ¨ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ
6. ΕΣΤΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ "ΦΙΛΟΘΕΗ Η ΑΘΗΝΑΙΑ"
7. ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ "Η ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΣ"
8. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ
9. ΠΡΟΤΥΠΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
10. ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"
11. ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ
12. ΛΥΡΕΙΟ
 
   Θυμίζουμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε., η εταιρεία με το ευρύτερο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης στη χώρα μας, διαρκώς διευρύνει τις δράσεις της, αποδεικνύοντας ότι τα τυχερά παιχνίδια που διαχειρίζεται μπορούν και πρέπει να συνδυάζονται με την κοινωνική προσφορά.
 
 
 
 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.
 
 
 
Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε.  Γ. Σπανουδάκης με τα παιδιά
 

Τα παιδιά παραλαμβάνουν τα δώρα τους