Ενσωματωμένα Portlets Ενσωματωμένα Portlets

Πώς παίζεται

Από τις 7 Απριλίου, αλλάξαμε για δική σας διευκόλυνση, την  αξία της στήλης από 0,30€ σε 0,25€ και τώρα:

· Μπορείτε να αξιοποιήσετε το ποσό στοιχηματισμού σας στο ακέραιο  (π.χ. μπορείτε να παίξετε 1€, 2€, 5€, 10€, 20€, 50€ κτλ.)

·Μπορείτε να υπολογίσετε πιο εύκολα την τελική αξία του δελτίου σας (π.χ. αξία δελτίου = στήλες /4)

· Έχετε περισσότερες οικονομικές επιλογές για να παίξετε συστήματα (π.χ. μπορείτε να παίξετε σύστημα 3/4/5 με 4€ και όχι 4,80€ όπως πριν)

· Μπορείτε να υπολογίσετε τον πολλαπλασιαστή του δελτίου σας εύκολα και γρήγορα (π.χ. 5,00€ αξία δελτίου και με τη νέα αξία στήλης 0,25 ο πολλαπλασιαστής είναι 20)Καλαθοσφαίριση (Μπάσκετ)

Τα προγράμματα του παιχνιδιού Πάμε Στοίχημα περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό αγώνων Καλαθοσφαίρισης, για τους οποίους πρέπει να προβλέψετε σωστά το τελικό αποτέλεσμά τους.

Ο συντελεστής απόδοσης  εξαρτάται από το μήκος της στήλης και τον τύπο του στοιχήματος εκτός αν προσφέρεται ξεχωριστά για κάθε σημείο κάθε αγώνα.

Το πλεονέκτημα που δίνεται στους αγώνες καλαθοσφαίρισης  δεν είναι ακέραιο και άρα δεν προκύπτει το σημείο Χ, οπότε δεν υπάρχει και δυνατότητα επιλογής του.

Μπορείτε να κάνετε προβλέψεις για έως 15 γεγονότα (εκτός από ειδικές περιπτώσεις), επιλέγοντάς αυτά που θέλετε από ένα πλήθος γεγονότων που μπορεί και να διαφέρει από Πρόγραμμα σε Πρόγραμμα.

Ο ελάχιστος αποδεκτός αριθμός γεγονότων για τα οποία μπορείτε να κάνετε προβλέψεις, καθώς και συγκεκριμένες οδηγίες για κάθε διαγωνισμό (περιορισμοί, ειδικές ενότητες κ.λπ.) θα αναγράφονται στο αντίστοιχο Πρόγραμμα.

Πρέπει να προβλέψετε τα αποτελέσματα γεγονότων μπάσκετ (αγώνες) σε μορφή "1"-"2", όπου "1" νίκη γηπεδούχου, "2" νίκη φιλοξενούμενου.

Επιπλέον  θα ανακοινώνεται πλεονέκτημα πόντων για την γηπεδούχο ή την φιλοξενούμενη ομάδα το οποίο και υπολογίζεται στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Παράδειγμα:

Σε έναν αγώνα προκαθορίζεται πλεονέκτημα δέκα πόντων στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Εάν ο αγώνας λήξει με σκορ 75-64 υπέρ της γηπεδούχου, το σημείο του γεγονότος που κερδίζει ("1" ή "2") προκύπτει μετά την πρόσθεση του πλεονεκτήματος πόντων στο σκορ. Έτσι σε ότι αφορά  το αποτέλεσμα γίνεται 75-74 και κερδίζον σημείο είναι το "1".

Σε περίπτωση τώρα που ο αγώνας λήξει 75-70 υπέρ της γηπεδούχου, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα γίνεται 75-80 και κερδίζον σημείο είναι το "2".

Συμπλήρωση Δελτίου


 

Στο Πρόγραμμα, κάθε αγώνας καλαθοσφαίρισης χαρακτηρίζεται από έναν μοναδικό τριψήφιο κωδικό.

Αρχικά, επιλέγετε τους αγώνες στους οποίους θέλετε να στοιχηματίσετε και το στοίχημα που θέλετε να παίξετε. Ο αριθμός των αγώνων που μπορείτε να επιλέξετε, καθώς και λεπτομέρειες για τους συνδυασμούς των στοιχημάτων αναγράφονται στο Πρόγραμμα.

Στο Ενιαίο Δελτίο, σημειώνετε στην περιοχή Β το τριψήφιο κωδικό του αγώνα και στην Περιοχή Γ τις επιλογές σας 1 ή 2. Συγκεκριμένα:

Στην περιοχή Β του Δελτίου συμπληρώνεται ο κωδικός του επιλεγμένου γεγονός π.χ. ο κωδικός 721

Στην περιοχή Γ έχει επιλεγεί το σημείο «2»

Στις επιλογές των αγώνων καλαθοσφαίρισης δεν υπάρχουν διπλές παραλλαγές. Εκτός από απλό παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε και σύστημα, σημειώνοντας τις αντίστοιχες ενδείξεις στη γραμμή των συστημάτων. Στην περίπτωση που επιλέξετε και στάνταρ επιλογές αυτές δεν υπολογίζονται στα ζητούμενα συστήματα, π.χ. εάν έχετε επιλέξει πέντε αγώνες και οι δύο είναι στάνταρ τότε μπορείτε να ζητήσετε συστήματα από 1 έως και 3. Επιπλέον, εφόσον ικανοποιούνται οι ειδκότεροι όροι που αναφέρονται στο Πρόγραμμα, μπορείτε να ζητήσετε και το Σύστημα "0".

Η αξία κάθε στήλης είναι € 0,25. Μπορείτε ωστόσο να αυξήσετε το ποσό του στοιχήματός σας και τα κέρδη σας, χρησιμοποιώντας πολλαπλασιαστές.

Το κέρδος για κάθε στήλη προκύπτει πολλαπλασιάζοντας την απόδοση της στήλης με την αξία της και τους τυχόν πολλαπλασιαστές.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ: Σε όλους τους αγώνες δίνεται πλεονέκτημα υπέρ μιας από τις δύο ομάδες για το τελικό αποτέλεσμα. Το πλεονέκτημα δεν είναι ποτέ ακέραιο (για παράδειγμα στην ομάδα ΧΧΧ δίνεται πλεονέκτημα 5,5 πόντων για το τελικό αποτέλεσμα). Τα κερδίζοντα σημεία προκύπτουν αν στα αντίστοιχα αποτελέσματα προσθέσετε τους πόντους του πλεονεκτήματος.

Παράλληλα με τα προαναφερόμενα για επιλεγμένους αγώνες μπορούν να προσφερθούν νέοι τύποι στοιχηματισμού (ημίχρονο-τελικό, under/over κ.λπ.) καθώς και στοιχήματα διαρκείας όπως είναι ενδεικτικά τα παρακάτω:

• Νικητής Διοργάνωσης Kαλαθοσφαίρισης
• Συμμετέχοντες στον Τελικό (Ομάδες Φιναλίστ) Διοργάνωσης Καλαθοσφαίρισης
• 1ος Σκόρερ Διοργάνωσης Καλαθοσφαίρισης
• Νικητής Ομίλου Διοργάνωσης Καλαθοσφαίρισης


Ενσωματωμένα Portlets Ενσωματωμένα Portlets

Copyright © ΟΠΑΠ Α.Ε. 2010. All Rights Reserved.