ΤΙ ΕΙΝΑΙ

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΚΑΘΕ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Αν βρεις το KINO BONUS, μπορείς να πολλαπλασιάσεις τα κέρδη σου αλλά και να κερδίσεις σε συνδυασμούς που δεν κέρδιζες μέχρι τώρα. Τώρα, μπορείς να κερδίσεις ακόμα και αν βρεις μόνο το ΚΙΝΟ BONUS ανεξάρτητα με πόσα νούμερα παίζεις (από 1 έως 12)


ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
1

ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΤΟ ΔΕΛΤΊΟ ΣΟΥ

 
2

ΣΗΜΕΙΏΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ KΙΝΟ BONUS

Το πεδίο του ΚΙΝΟ BONUS είναι προαιρετικό και υπάρχει σε κάθε περιοχή του δελτίου σου, για να επιλέξεις εσύ, που θέλεις να παίξεις με ΚΙΝΟ BONUS

 
3

TΣΕΚΑΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΚΙΝΟ BONUS ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ

Αν παίζεις με ΚΙΝΟ BONUS σε μία περιοχή του δελτίου, το ποντάρισμά σου - στην αντίστοιχη περιοχή - διπλασιάζεται

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ

Για στήλες που συμμετέχουν στο ΚΙΝΟ BONUS και έχουν «βρει» τον «ΚΙΝΟ BONUS» αριθμό, κερδίζεις τις αποδόσεις του KINO BONUS.

Για στήλες που δεν συμμετέχουν στο ΚΙΝΟ BONUS ή που συμμετέχουν στο ΚΙΝΟ BONUS, αλλά δεν έχουν «βρει» τον KINO BONUS αριθμό, κερδίζεις ό,τι προβλέπεται από τις αποδόσεις του "απλού" KINO

!

Για να υπολογίσεις τα κέρδη σου, θα πρέπει να πολλαπλασιάσεις το αρχικό σου ποντάρισμα (πριν το διπλασιασμό για την συμμετοχή στο ΚΙΝΟ BONUS) επί το συντελεστή απόδοσης.

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 6. ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΕΙΣ ΛΟΙΠΌΝ 6 ΑΡΙΘΜΟΎΣ

A

ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ

Αν 5 από αυτούς κληρωθούν τότε - με βάση τον πίνακα αποδόσεων του ΚΙΝΟ - κερδίζεις 50 φορές το ποντάρισμά σου, δηλαδή 25€ (με ελάχιστο ποντάρισμα 0,50€).

Αν όμως παίζεις με ΚΙΝΟ BONUS και ένας από τους 5 αριθμούς που βρήκες είναι ο KINO BONUS αριθμός τότε μεταφέρεσαι στον πίνακα αποδόσεων του ΚΙΝΟ BONUS και κερδίζεις 150€ (300x0,50€ που είναι και το ελάχιστο αρχικό ποντάρισμά σου). Δηλαδή επιτυγχάνεις απόδοση 6 φορές μεγαλύτερη από την απόδοση χωρίς το ΚΙΝΟ BONUS.


B

ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ

Αν μόνο ένας από αυτούς κληρωθεί τότε - με βάση τον πίνακα αποδόσεων του «απλού» ΚΙΝΟ - δεν κερδίζεις αφού στο συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να έχεις τουλάχιστον 3 επιτυχίες για να κερδίσεις. Παίζοντας όμως με το ΚΙΝΟ BONUS, κερδίζεις ακόμα και αν έχεις βρει μόνο το ΚΙΝΟ BONUS.