Ομαδική Συμμετοχή

ΤI ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;

Τώρα η εμπειρία του Τζόκερ μπορεί να γίνει πιο διασκεδαστική παίζοντας παρέα με φίλους, την οικογένειά ή ακόμη και με συναδέλφους!

To Tζόκερ σας προσφέρει τη δυνατότητα να συμμετέχετε στο παιχνίδι, παίζοντας με την παρέα σας ομαδικά ένα δελτίο. Ένα ομαδικό δελτίο μπορεί να έχει από 2 έως 25 συμμετοχές. Η αξία του δελτίου επιμερίζεται ισόποσα, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν στο ομαδικό δελτίο. Το πλήθος των αποδείξεων που παράγονται θεωρούνται σαν ανεξάρτητες συμμετοχές, μοιράζονται στους συμμετέχοντες και στην περίπτωση κερδών η εξαργύρωση γίνεται ξεχωριστά. Μοναδική προϋπόθεση είναι το πλήθος στηλών του ομαδικού δελτίου όταν διαιρείται με τον αριθμό των συμμετοχών να έχει ως αποτέλεσμα ακέραιο αριθμό.

 

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ:

4 απλά βήματα

1. Επισκεφτείτε με την παρέα σας ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

2. Συμπληρώστε ένα δελτίο Τζόκερ με τους αριθμούς που επιθυμείτε

3. Καταθέστε το δελτίο σας, διευκρινίζοντας ότι είναι ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

4. Μοιράστε μεταξύ σας τα αποδεικτικά συμμετοχής. Ο κάθε παίκτης κρατάει το δικό του αποδεικτικό

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Αυξάνεις τις στήλες.
  Παίζοντας ένα ομαδικό δελτίο, ενώνεις τις δυνάμεις σου με την παρέα και έτσι όσο περισσότεροι συμμετέχετε τόσο μπορεί να αυξάνονται οι στήλες στο παιχνίδι.
 • Μοιράζεσαι το κόστος.
  Όταν συμμετέχεις με ομαδικό δελτίο, το κόστος επιμερίζεται ισόποσα στα άτομα που συμμετέχουν. Για παράδειγμα, αν 5 άτομα έχετε αποφασίσει να παίξετε ένα ομαδικό δελτίο 20 στηλών, αξίας € 10, τότε κάθε ένας από εσάς θα πληρώσει € 2.
 • Εισπράττεις ξεχωριστά τα κέρδη σου.
  Σε περίπτωση που το ομαδικό σας δελτίο κερδίσει, η εξαργύρωση γίνεται ξεχωριστά. Ο κάθε παίκτης εισπράττει το ποσό που του αναλογεί, απλώς καταθέτοντας το δικό του αποδεικτικό συμμετοχής, όποτε αυτός θέλει.
 • Διασκεδάζεις με την παρέα σου.
  Το ομαδικό παιχνίδι είναι πάντα πιο διασκεδαστικό, δε συμφωνείς;