Το FREEWIN έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ!

Με καθημερινό εορταστικό ημερολόγιο που σου δίνει δεύτερη ευκαιρία, εξασφαλισμένα κέρδη και πολλά άλλα.

FREEWIN! Παίζεις ΔΩΡΕΑΝ με αναβαθμισμένη εμπειρία, με εορταστικό ημερολόγιο και έως 100.000€ κάθε μέρα.

Με το FreeWin  μπορείς να:

 • Να διεκδικήσεις έως και 100.000€
 • Εντελώς δωρεάν 
 • Συμμετέχοντας καθημερινά μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ

Πώς μπορείς να παίξεις το FreeWin;

 • Το Freewin αποτελείται από 15 επίπεδα, όπου σε κάθε επίπεδο αντιστοιχεί ένα χρηματικό έπαθλο.
 • Σε κάθε επίπεδο υπάρχουν 2 κάρτες, 1 κάρτα με το σύμβολο του “Mr. OPAP” που κερδίζει και 1 κάρτα με το σύμβολο που χάνει. 
 • Ο παίκτης επιλέγει τυχαία 1 κάρτα και αν βρει τη σωστή (δηλ. με το σύμβολο του Mr. Opap) κερδίζει το επίπεδο και το χρηματικό έπαθλο. 
 • Κάθε φορά που ένας παίκτης κερδίζει ένα επίπεδο, του δίνεται η δυνατότητα να σταματήσει και να λάβει το αντίστοιχο ποσό (π.χ. 10€, 100€ κλπ.). 
 • Σε περίπτωση επιλογής λάθος κάρτας, χάνει οποιοδήποτε έπαθλο.

Αν επιλέξει σωστά και στα 15 επίπεδα, κερδίζει 100.000€. 

Οι χρήστες του opapstore app μπορούν να συμμετέχουν στο FreeWin αρκεί:

 • Να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις (στην περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσει αυτό το βήμα και στη συνέχεια να παίξει στο FreeWin).
 • Να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ (παρόλο που δεν χρειάζεται να στοιχηματίσουν για να παίξουν, θα πρέπει η συσκευή τους να είναι συνδεδεμένη με το σύστημα ανίχνευσης των beacons).

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Μετά τη συμμετοχή του στο FreeWin, εφόσον ο παίκτης παίξει ή σκανάρει μέσω της εφαρμογής την ίδια ημέρα, (αποκλειστικά για το 1ο  δελτίο), κερδίζει 10 συμμετοχές για την εβδομαδιαία κλήρωση του προγράμματος ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις.
 • Επιπρόσθετα, την πρώτη και μόνο φορά που ένας παίκτης χάσει στο FreeWin, θα του δοθεί ένα έπαθλο αξίας 0,5€.

Όροι & προϋποθέσεις 

Διαδικασία πληρωμών

Περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις

Γενικές

Πρόκειται για το νέο δωρεάν παιχνίδι του ΟΠΑΠ, το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο μέσω της εφαρμογής opapstore app.

Το FreeWin αποτελείται από 15 επίπεδα, όπου σε κάθε επίπεδο αντιστοιχεί ένα χρηματικό έπαθλο. Σε κάθε επίπεδο υπάρχουν 2 κάρτες, 1 κάρτα με το σύμβολο του “Mr OPAP” που κερδίζει και 1 κάρτα με το σύμβολο που χάνει. Ο παίκτης επιλέγει τυχαία 1 κάρτα και αν βρει τη σωστή (δηλ. με το σύμβολο του Mr. Opap) κερδίζει το επίπεδο και το χρηματικό έπαθλο. 

Κάθε φορά που ένας παίκτης κερδίζει ένα επίπεδο, του δίνεται η δυνατότητα να σταματήσει και να λάβει το αντίστοιχο ποσό (π.χ. 10€, 100€ κλπ.). Αν επιλέξει σωστά και στα 15 επίπεδα, κερδίζει 100.000€. Σε περίπτωση επιλογής λάθος κάρτας, χάνει οποιοδήποτε έπαθλο.

Όχι, δεν χρειάζεται να στοιχηματίσεις για να παίξεις το FreeWin καθώς είναι εντελώς δωρεάν.

 • Να έχεις εγκαταστήσει στο κινητό σου την εφαρμογή opapstore app και να έχεις ολοκληρώσει την εγγραφή στην εφαρμογή
 • Να συμμετέχεις στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις
 • Να βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ και να έχεις συνδεθεί μέσω Bluetooth (πράσινη ένδειξη)

Αν την ίδια μέρα ξαναμπείς στο FreeWin συνεχίζεις από το επίπεδο που ήσουν πριν τη διακοπή. Σε περίπτωση που μπεις στο FreeWin την επόμενη μέρα και εφόσον βρίσκεσαι εντός καταστήματος ΟΠΑΠ, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις εξαργύρωση του επάθλου του τελευταίου κερδισμένου επιπέδου από το My winnings στο game menu σε περίπτωση που το όριο του πορτοφολιού ξεπερνιέται μαζί με το έπαθλο από το FreeWin, σε διαφορετική περίπτωση το έπαθλο μπαίνει αυτόματα στο πορτοφόλι.

Όχι, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, το FreeWin προσφέρεται μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Σε κάθε επίπεδο, εφόσον το κερδίσεις, σου δίνεται η δυνατότητα να σταματήσεις και να εξαργυρώσεις το ποσό του συγκεκριμένου επιπέδου. Σε αυτή την περίπτωση το FreeWin σταματάει και μπορείς να παίξεις ξανά την επόμενη κιόλας μέρα. Αν καταφέρεις να φτάσεις μέχρι το τελευταίο επίπεδο και επιλέξεις σωστά τότε κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 €

Σε περίπτωση που επιλέξεις λάθος κάρτα σε κάποιο επίπεδο, το FreeWin σταματάει και δεν κερδίζεις κάποιο έπαθλο. Ωστόσο, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, σου δίνουμε 10 επιπλέον συμμετοχές για την εβδομαδιαία κλήρωση του προγράμματος ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις αν παίξεις ή σκανάρεις την ίδια μέρα μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Το FreeWin είναι διαθέσιμο κάθε μέρα από τις 08:00 ως τις 24:00. Μπορείς να συμμετέχεις στο FreeWin 1 φορά κάθε μέρα. Αν παίξεις μία ημέρα, θα μπορείς να παίξεις ξανά από τις 08:00 το πρωί της επόμενης ημέρας. 

Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν συμμετέχει, θα πρέπει πρώτα να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις και στη συνέχεια να παίξει.

Ναι, υπάρχει συγκεκριμένη ενότητα μέσα στο game menu του παιχνιδιού όπου αναγράφει τα κέρδη σου ανά ημέρα καθώς και το μέγιστο έπαθλο που έχεις κερδίσει.

Καθώς είναι κομμάτι της εφαρμογής δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις κάποια διαγραφή. Μπορείς να σταματήσεις απλά να παίζεις 

Ναι, μπορείς να παίξεις ξανά την επόμενη ημέρα και να διεκδικήσεις εκ νέου τα  100.000€.

Το FreeWin σταματά κάθε μέρα στο τέλος της μέρας (24:00) και ξεκινά πάλι το επόμενο πρωί στις 08:00. Επίσης, το FreeWin σταματά όταν σε μία μέρα τα κερδισμένα ποσά έχουν φτάσει συνολικά τις 300.000€. Και στις 2 περιπτώσεις, το FreeWin σταματάει για όλους τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι λαμβάνουν το έπαθλο του τελευταίου κερδισμένου επιπέδου μέσω από την ενότητα My Winnings στο game menu.

Σε κάθε κερδισμένο επίπεδο που επιλέγεις να σταματήσεις και να κάνεις εξαργύρωση τα χρήματά σου, εμφανίζεται μία 2η οθόνη επιβεβαίωσης της συγκεκριμένης ενέργειας. Αν επιβεβαιώσεις πως θέλεις να σταματήσεις, δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσεις εκ νέου. Μπορείς όμως να παίξεις πάλι την επόμενη μέρα.

Ναι, μπορείς να σταματήσεις το FreeWin μετά από οποιοδήποτε επίπεδο έχεις κερδίσει, οπότε και θα λάβεις το αντίστοιχο χρηματικό έπαθλο που αντιστοιχεί στο τελευταίο κερδισμένο επίπεδο.

Πληρωμές

 • Για έπαθλα αξίας έως και 1.000€, θα πραγματοποιείται αυτόματη πίστωση των χρημάτων στο ψηφιακό πορτοφόλι εφόσον το νέο υπόλοιπο του ψηφιακού πορτοφολιού δεν υπερβαίνει τα 1.000€. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ενημερώνεσαι ώστε να αφαιρέσεις το αναγκαίο ποσό από το ψηφιακό πορτοφόλι. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πας στο My winnings στο Game menu και να ζητήσεις να πιστωθεί στο ψηφιακό πορτοφόλι το κερδισμένο έπαθλο.
 • Για έπαθλα αξίας πάνω από 1.000€ πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία που περιγράφεται στο https://www.opap.gr/freewin-diadikasia-plirwmwn .

Φυσικά, πρόκειται για πραγματικά χρήματα και όχι voucher, τα οποία έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ανάληψη από το ψηφιακό σου πορτοφόλι.

Τα ποσά μέχρι 1.000€ δεν υπόκεινται σε φόρο. Τα χρηματικά έπαθλα άνω των 1.000€ υποβάλλονται σε φόρο αυτοτελώς με συντελεστή είκοσι τοις εκατό (20%) μετά την αφαίρεση αφορολόγητου ποσού χιλίων (1.000) ευρώ. Για παράδειγμα αν κερδίσεις 10.000€, φορολογείται το ποσό άνω των 1.000€, δηλαδή τα 9.000€ με 20%. Οπότε το ο φόρος που αντιστοιχεί είναι 1.800€ και το τελικό ποσό που θα πιστωθεί στον τραπεζικό σου λογαριασμό θα είναι 8.200€.

Τα ποσά κάτω των 1.000€, μπαίνουν απευθείας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, στο ψηφιακό σου πορτοφόλι. Τα ποσά άνω των 1.000€ πιστώνονται αποκλειστικά στον τραπεζικό σου λογαριασμό, έπειτα από επικύρωση των εγγράφων που έχεις στείλει. Οπότε, δεν μπορείς να μεταφέρεις το έπαθλο σε κάποιον άλλο.