ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Στις ΣΤΗΛΕΣ επιλέγεις να ποντάρεις ποια από τις δέκα κάθετες ΣΤΗΛΕΣ της περιοχής των 80 αριθμών θα έχει τα περισσότερα από τα 20 νούμερα της κλήρωσης ΚΙΝΟ.

Στις ΣΤΗΛΕΣ δεν υπάρχει ισοπαλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζει η ΣΤΗΛΗ της οποίας τα νούµερα κληρώθηκαν, χρονικά, πρώτα.

Στις ΣΤΗΛΕΣ έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις να ποντάρεις σε περισσότερες από µία ΣΤΗΛΕΣ.

ΒΗΜΑ 1

Διαλέγεις ποια από τις δέκα κάθετες ΣΤΗΛΕΣ της περιοχής των 80 αριθμών θα έχει τα περισσότερα από τα 20 νούμερα της κλήρωσης ΚΙΝΟ.

ΒΗΜΑ 2

Διαλέγεις με πόσα χρήματα θέλεις να παίξεις ανά επιλεγμένη ΣΤΗΛΗ

Η ελάχιστη συμμετοχή στις ΣΤΗΛΕΣ είναι δύο (2) στήλες (1€).

ΒΗΜΑ 3

Διαλέγεις σε πόσες κληρώσεις θέλεις να συμμετέχεις

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ;

Αν προβλέψεις σωστά τη ΣΤΗΛΗ µε τα περισσότερα νούµερα, κερδίζεις 8 φορές το ποντάρισμά σου.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Στην περιοχή του δελτίου ΣΤΗΛΕΣ (γαλάζια περιοχή), επιλέγεις την 3η ΣΤΗΛΗ και ποσό πονταρίσματος 5€. Αν στην κλήρωση την οποία συμμετέχεις, κληρωθούν πέντε νούµερα στην 3η ΣΤΗΛΗ, και είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη ΣΤΗΛΗ, τότε κερδίζεις 8 φορές το ποντάρισμά σου, δηλαδή 40€.

Εάν έχεις επιλέξει την 3η ΣΤΗΛΗ µε ποσό πονταρίσματος 5€, και στην κλήρωση την οποία συμμετέχεις, η 3η ΣΤΗΛΗ είναι ισόπαλη µε κάποια άλλη ΣΤΗΛΗ, τότε κερδίζεις αν τα νούµερα της 3ης ΣΤΗΛΗΣ έχουν κληρωθεί, χρονικά, πρώτα. Και σε αυτήν την περίπτωση κερδίζεις 8 φορές το ποντάρισμά σου, δηλαδή 40€ στο συγκεκριμένο παράδειγμα.