Συχνές Ερωτήσεις

Γενικές

H έμπνευση για την ονομασία του παιχνιδιού προήλθε από 2 άλλα παιχνίδια μας, καθώς πήρε το «ΠΡΟ» από το ΠΡΟΠΟ και το «ΤΟ» από το ΛΟΤΤΟ.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΑΠΔ), δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου αφορά το μεγάλο νικητή, χωρίς τη συγκατάθεσή του. Ο ΟΠΑΠ σεβόμενος αυτό το δικαίωμα, δεν δημοσιοποιεί τα προσωπικά στοιχεία των νικητών.

Μπορείς να αποστείλεις τυχόν παράπονα επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email στο complaints@opap.gr ή τηλεφωνικά στο 18280.

Διαδικασία Κλήρωσης

Ναι. Την ζωντανή κλήρωση μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε δηλώσει ενδιαφέρον τουλάχιστον 1 ημέρα πριν στο 210 5798888.

Κέρδη

Η πληρωμή κερδών γίνεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μετά την επίδειξη του αποδεικτικού συμμετοχής ή από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, σύμφωνα με τη διαδικασία που έχει οριστεί. 
Σημ: Σε περίπτωση απώλειας, καταστροφής, αλλοίωσης των στοιχείων ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός και η ανάκτηση του αποδεικτικού από το Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα (Κ.Μ.Σ), δεν καταβάλλεται ποσό κέρδους ή άλλη αποζημίωση.

Η βεβαίωση κερδών (τόσο για την ΟΠΑΠ Α.Ε. όσο και για την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.) χορηγείται κατόπιν σχετικής αίτησης.Η διαδικασία υποβολής είναι πλέον ηλεκτρονική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το winningscertificates.opap.gr 

Η φορολογία των κερδών εφαρμόζεται κλιμακωτά ανά δελτίο ως εξής:
α) Κέρδος δελτίου: 0-100€ - αφορολόγητο

β) Kέρδος δελτίου: 100,01€-200€ - φόρος κερδών 2,5% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 100€)

γ) Kέρδος δελτίου: 200,01€-500€ - φόρος κερδών 5% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 200€)

δ) Kέρδος δελτίου: 500,01€ και άνω - φόρος κερδών 7,5% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 500€)

Σημ: Μετά την περίοδο 3 μηνών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της νικήτριας στήλης, δεν μπορεί να εισπραχθεί οποιοδήποτε κέρδος.