Κρουαζιερόπλοιο: COSMOS Λιμάνι Αναχώρησης: Μαρίνα Καλλιθέα — Ολυμπιακά Ακίνητα Ώρα Επιβίβασης: 07:15 – 07:45 Ώρα Αναχώρησης: 08:00 Ώρα επιστροφής: 19:30. Λιμάνια Προσέγγισης & Χρόνος Παραμονής. ΥΔΡΑ: 1 ώρα & 50 λεπτά Πόρος: 50 λεπτά Αίγινα: 2 ώρες και 5 λεπτά

 

Περιγραφή προγράμματος Κρουαζιέρας.

Αναχώρηση καθημερινά με πολυτελή κρουαζιερόπλοια. Με την άφιξή στο λιμάνι θα σας υποδεχθούν οι αξιωματικοί και οι πλοιοσυνοδοί για να σας οδηγήσουν είτε στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, όπου η ορχήστρα ήδη ανεβάζει τους ρυθμούς του κεφιού, είτε σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου που μπορείτε να απολαύσετε τη θέα κατά την αναχώρηση.

Στις 08.00 αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

Ύδρα. Με την είσοδό μας στο λιμάνι, αντικρίζουμε τη νησιώτικη πολιτεία της και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας.

Αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει.

Πόρος. Παρ' ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες.

Αίγινα.Είναι το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού μπορείτε να επιλέξετε — με επιπλέον κόστος -, μία από τις 3 προαιρετικές εκδρομές που διοργανώνουμε. 

 

1η Προαιρετική Εκδρομή: Ξενάγηση στον Ναό της Αφαίας.

2η Προαιρετική Εκδρομή: Πανοραμικός γύρος του νησιού.                         

3η Προαιρετική Εκδρομή: Προσκύνημα στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.   

 

Σημείωση:Στην προσφορά μας δεν περιλαμβάνονται οι προαιρετικές εκδρομές.

 

Για κρατήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με

- την κα Τσιάντα Γεωργία στο τηλ. 210-3716364 gtsianta@gstravel.gr

- την κα Δρούκα Γεωργία στο τηλ. 210-3716385 gdrouka@gstravel.gr

β) 1 voucher για 1 νικητή των 800€

  • Η επικοινωνία και οι κρατήσεις γίνονται αποκλειστικά με το ταξιδιωτικό γραφείο GS travelΑΕ, στην Αθήνα στο τηλέφωνο 2103716383 ή με email: gtsianta@gstravel.gr  Πληροφορίες για διαθεσιμότητα μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα www.gsbooking.com.
  • Για τις κρατήσεις είναι σημαντική η παρουσίαση του «travel voucher» ή του μοναδικού κωδικού που αναφέρεται σε αυτό. 
  • Ο δικαιούχος έχει τη δυνατότητα να κρατήσει ταξιδιωτικές υπηρεσίες για τον ίδιο ή (και) για τρίτους. Σε περίπτωση που επιθυμεί να μεταβιβάσει το δώρο του,  θα πρέπει να προηγηθεί γραπτή συναίνεσή του προς το ταξιδιωτικό πρακτορείο.
  • Για τις αεροπορικές κρατήσεις απαιτείται ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο σε ισχύ.
  • Δύναται να χρησιμοποιηθεί εφάπαξ ή τμηματικά και μέχρι την ημερομηνία ισχύος της.