Διαλογη επιτυχιων Δελτιων

Η εύρεση επιτυχιών με βάση τα στοιχεία του δελτίου, όπως αυτά έχουν καταχωρηθεί στο κεντρικό σύστημα της ΟΠΑΠ Α.Ε., ενεργοποιείται επιλέγοντας τον "Έλεγχο Κερδών" που εμφανίζεται στην Δεξιά Εικόνα.

Εναλλακτικά δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης πιθανών κερδών με βάση τα προγνωστικά που μπορείς να καταχωρήσεις χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Τέλος για την Εύρεση Επιτυχιών και την Κατασκευή Δελτίων μπορείς να χρησιμοποιήσεις το «Αυτόνομο Πρόγραμμα Διαλογής» το οποίο μπορείς να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου. Το «κατέβασμα» του προγράμματος καθώς και οδηγίες εγκατάστασης μπορείς να βρεις στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Επισημαίνεται ότι η πιστοποίηση της ορθής συμπλήρωσης των δελτίων, καθώς και η εύρεση επιτυχιών και των κερδών, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τις τερματικές μηχανές των πρακτορείων, σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι. Η χρήση της εφαρμογής, δεν υποκαθιστά τις τερματικές μηχανές πρακτορείου αλλά έχει ως σκοπό την εξοικείωση των παικτών με τη συμπλήρωση των δελτίων και την πληροφόρησή τους σε σχέση με τις ενδεχόμενες επιτυχίες και τα κέρδη τους. Οποιαδήποτε παρατήρηση ή πρόταση βελτίωσης μπορεί να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@opap.gr

opapp application

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κατεβάσετε το application OPAPP στο tablet ή στο κινητό σας για να μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώνεστε για όλα τα αποτελέσματα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ