F.A.Q.

  Ποιο είναι το αντικείμενο της εφαρμογής;

Η παρούσα εφαρμογή για κινητά, έχει ως στόχο την πληροφόρηση των επισκεπτών - χρηστών της για τα παιχνίδια του Ομίλου της ΟΠΑΠ Α.Ε. Συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενημερωθούν σχετικά με τις προγενέστερες κληρώσεις των παιχνιδιών KINO, TZOKER, LOTTO, EXTRA5, SUPER3, PROTO, καθώς και να συμπληρώσουν εικονικό δελτίο το οποίο μέσω του QR κωδικού θα μπορεί να επικυρωθεί σε οποιοδήποτε πρακτορείο ΟΠΑΠ εύκολα και άμεσα. Ειδικά για το KINO δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθήσει όλες τις κληρώσεις ζωντανά. Για το PAME STOIXIMA υπάρχει η δυνατότητα προβολής του κουπονιού και του προγράμματος των LIVE αγώνων που περιλαμβάνει, ενώ αναφορικά με το SCRATCH θα προβάλλονται οι εκδόσεις του στιγμιαίου λαχείου. Η εφαρμογή δίνει ακόμη τη δυνατότητα στον χρήστη σαρώνοντας το barcode του αποδεικτικού συμμετοχής του για τα παιχνίδια KINO, TZOKER, LOTTO, EXTRA5, SUPER3, PROTO, PAME STOIXIMA, SCRATCH να ενημερώνεται για τα αποτελέσματα και την επιτυχή ή μη συμμετοχή του. Τέλος, οι έξυπνες ειδοποιήσεις επιτρέπουν τη διαρκή ενημέρωση των χρηστών καθώς και τον εντοπισμό του κοντινότερου στους χρήστες-επισκέπτες πρακτορείου του δικτύου της ΟΠΑΠ Α.Ε..

  Ποιο είναι το κόστος της εφαρμογής;

Η παρούσα εφαρμογή παρέχεται στους επισκέπτες- χρήστες δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση από την ΟΠΑΠ Α.Ε. Η μοναδική χρέωση που βαρύνει τον χρήστη-επισκέπτη είναι η χρέωση δεδομένων (data) του εκάστοτε παρόχου κινητής τηλεφωνίας, και αφορά τις λεπτομέρειες της σύναψης συμφωνίας μεταξύ του χρήστη και του αντίστοιχου παρόχου.

  Γιατί οι LIVE κληρώσεις KINO μπορεί να παρουσιάζουν διαφορές από το HORIZON;

Αναφορικά με τις ζωντανές κληρώσεις του παιχνιδιού ΚΙΝΟ σημειώνεται ότι η εταιρεία διαθέτει τα απαραίτητα τεχνικά μέσα και λαμβάνει όλα τα πρόσφορα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί η χωρίς σφάλματα λειτουργία της εφαρμογής. Σε περίπτωση καθυστέρησης της προβολής της κλήρωσης στην εφαρμογή ή και της για οποιοδήποτε λόγο αναντιστοιχίας των κληρωθέντων αριθμών με αυτούς που προβάλλονται στην εφαρμογή, η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν ζημία που δύναται να προκληθεί από ή με οποιοδήποτε τρόπο συνδέεται με την άμεση ή έμμεση χρήση της εφαρμογής. Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε χαμηλή κάλυψη του δικτύου παρόχου κινητής τηλεφωνίας.

  Γιατί δεν μπορώ να δω καταστήματα ΟΠΑΠ;

Για να δεις τα κοντινότερα καταστήματα πρέπει να ενεργοποιήσεις τις υπηρεσίες τοποθεσίας (GPS) μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού. Με βάσει την τρέχουσα τοποθεσία του χρήστη εμφανίζονται τα 30 κοντινότερα καταστήματα. Συνεπώς δεν μπορείς να δεις πληροφορίες για καταστήματα που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση από τα 30 κοντινότερα σε εσένα.

  Μπορώ να παίξω μέσω της εφαρμογής;

Δεν υπάρχει η δυνατότητα να παίξεις απευθείας μέσα από την εφαρμογή. Προς το παρόν υποστηρίζουμε τον παίκτη και του δίνουμε τη δυνατότητα να συμπληρώνει “εικονικά” δελτία και να τα αναπαράγει στο κοντινότερο κατάστημα ΟΠΑΠ μέσω του QR κωδικού.

  Σε ποιες περιπτώσεις παίρνω ειδοποιήσεις (push notifications);

Εφόσον έχεις πραγματοποιήσει “εύρεση επιτυχιών” ” και έχεις σκανάρει το αποδεικτικό ενός δελτίου από τα παιχνίδια που υποστηρίζονται θα ενημερωθείς εφόσον κερδίσεις μέσω έξυπνου μηνύματος στο κινητό σου. Ειδικά για το Πάμε Στοίχημα θα γίνεται έλεγχος τρεις φορές την ημέρα συνεπώς μπορεί να ενημερωθείς με μια σχετική καθυστέρηση.

  Γιατί δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις ενώ έχω κερδίσει (push notifications);

Για να ειδοποιηθείς μέσω push notifications πρέπει να έχεις ενεργή σύνδεση δεδομένων και να έχεις ενεργοποιήσει την λήψη τους για την εφαρμογή OPAPP μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σε iOS. Σε Android πρέπει στις ρυθμίσεις του My account να έχετε “τικάρει” την επιλογή “Ειδοποιήσεις”

  Πώς αλλάζω γλώσσα;

Για να αλλάξεις γλώσσα σε iOS πρέπει να μεταβείς στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να αλλάξεις γλώσσα από εκεί. Σε Android στις ρυθμίσεις του My account έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις γλώσσα σε Ελληνικά ή Αγγλικά.

  Έχασα το δελτίο. Μπορώ να πληρωθώ εάν δείξω στον πράκτορα το δελτίο μου από τα σκαναρισμένα ή αποθηκευμένα της εφαρμογής?

Κερδισμένα δελτία που έχουν αποθηκευτεί στην εφαρμογή, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν στοιχεία για την απόδοση των κερδών χωρίς την επίδειξη της πρωτότυπης έντυπης απόδειξης.

  Από πού μπορώ να δω το ηλεκτρονικό κουπόνι Πάμε Στοίχημα μέσω της εφαρμογής OPAPP;

Για να δεις το ηλεκτρονικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα μέσω της εφαρμογής OPAPP, πρώτα μπαίνεις στην περιοχή με το λογότυπο “Πάμε Στοίχημα”. Στη συνέχεια στο επάνω μέρος της οθόνης αγγίζεις “ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ”. Εδώ μπορείς να δεις όλους τους διαθέσιμους αγώνες ανά άθλημα και ημερομηνία. Επιπλέον για κάθε αγώνα μπορείς να δεις όλες τις αγορές με τις διαθέσιμες αποδόσεις.

  Από πού μπορώ να φτιάξω το δικό μου ηλεκτρονικό κουπόνι Πάμε Στοίχημα μέσω της εφαρμογής OPAPP;

Για να φτιάξεις το δικό σου ηλεκτρονικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα με τα αγαπημένα σου πρωταθλήματα μπαίνεις μέσω της εφαρμογής OPAPP στο section του Πάμε Στοίχημα και αγγίζεις “ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ”. Από το μενού που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας επιλέγεις χώρα, πρωτάθλημα ή τουρνουά αγγίζοντας το αστεράκι. Οι επιλογές που κάνεις αποθηκεύονται στη λίστα με τα “ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ”. Επιλέγοντας πάλι το μενού επιστρέφεις στην αρχική σελίδα και επιλέγεις στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης “ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ”. Εκεί βλέπεις τη λίστα με τα πρωταθλήματα των χωρών που έχεις επιλέξει.

  Πως μπορώ να φτιάξω δελτίο για το Πάμε Στοίχημα μέσω της εφαρμογής OPAPP;

Εφόσον είσαι μέσα στο ηλεκτρονικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, βλέπεις όλες τις διαθέσιμες αγορές για κάθε αγώνα. Αγγίζοντας την απόδοση κάθε αγοράς που επιθυμείς προσθέτεις την συγκεκριμένη επιλογή στο δελτίο σου. Εάν θέλεις να δεις όλες τις διαθέσιμες αποδόσεις γκρουπαρισμένες αγγίζεις τον αγώνα και μεταφέρεσαι στην εσωτερική οθόνη κάθε αγώνα όπου υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες αποδόσεις. Για να δεις τις επιλογές που έχεις κάνει στο κουπόνι σου πας στο “ΔΕΛΤΙΟ” στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης και ορίζεις εάν επιθυμείς απλά γεγονότα, σύστημα, στάνταρ ή πολλαπλασιαστή και πατάς “ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ”. Το ηλεκτρονικό σου δελτίο είναι έτοιμο και έχει αποθηκευτεί σε μορφή QR κωδικού για να το καταθέσεις σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

  Τι μπορώ να δω στο “Πρόγραμμα Live Γεγονότων” του Πάμε Στοίχημα;

Πηγαίνοντας στο “Πρόγραμμα Live Γεγονότων” του Πάμε Στοίχημα μέσω της εφαρμογής OPAPP και επιλέγοντας “ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ” μπορείς να δεις το κουπόνι με τη μορφή που βρίσκεται στο site του ΟΠΑΠ http://praktoreio.pamestoixima.gr/el/retail-betting#r/188-188. Στην κάτω περιοχή εάν επιλέξεις ημέρα μπορείς να δεις ποια γεγονότα είναι διαθέσιμα για LIVE στοιχηματισμό τις ερχόμενες μέρες. Εάν ωστόσο θέλεις να δεις το κουπόνι σε ψηφιακή μορφή και να πλοηγηθείς μέσω κινητού ή τάμπλετ ακολούθησε τα βήματα που αναφέρονται στην ερώτηση 1.

  Τι μπορώ να δω στο section “Live Γεγονότα σε Εξέλιξη” του Πάμε Στοίχημα;

Στο section “Live Γεγονότα σε Εξέλιξη” μπορείς να δεις αθλητικά γεγονότα -για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις- που βρίσκονται σε εξέλιξη μαζί με τις προσφερόμενες αποδόσεις και τα ειδικά στοιχήματα.

  Από πού μπορώ να δω λεπτομέρειες αναλυτικά για το πώς φτιάχνω το δικό μου κουπόνι Πάμε Στοίχημα μέσω της εφαρμογής OPAPP;

Για να μάθεις πώς φτιάχνεις το δικό σου δυναμικό κουπόνι Πάμε Στοίχημα μέσω της εφαρμογής μπαίνεις στο πλακίδιο με το λογότυπο Πάμε Στοίχημα. Στη συνέχεια στο κάτω μέρος της οθόνης αγγίζεις “ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ”. Από εκεί πλοηγείσαι στις οθόνες του οδηγού όπου μπορείς να βρεις πληροφορίες για κάθε σελίδα.

  Εάν έχω αποθηκεύσει ένα δελτίο του Πάμε Στοίχημα μέσω της εφαρμογής OPAPP πως ενημερώνομαι για αλλαγές στις αποδόσεις;

Στην περίπτωση που έχεις δημιουργήσει ένα δελτίο Πάμε Στοίχημα στην εφαρμογή OPAPP,αυτό αποθηκεύεται αυτόματα. Βρίσκεις το αποθηκευμένο δελτίο σου στο επάνω δεξιά μέρος στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής. Αγγίζεις το εικονίδιο με το λογαριασμό και έπειτα την επιλογή «Αποθηκευμένα Δελτία». Όταν επιλέξεις πάλι δημιουργία QR κωδικού για να κάνεις κατάθεση εφόσον κλείσεις τον κωδικό χρωματίζουμε όποιες αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές από τη στιγμή αποθήκευσης του δελτίου μέχρι δημιουργίας του QR κωδικού. .