Μία σειρά νέου στοιχηματικού περιεχομένου παιχνιδιών, τα οποία έχουν ως στόχο να προσφέρουν μία νέα ψυχαγωγική εμπειρία στους παίκτες, αρχίζει να προσφέρει η ΟΠΑΠ Α.Ε., στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός των πρακτορείων της, την Playzone.

 

MONITOR GAMES

Ζήσε από κοντά τα Monitor Games.

Λάβε θέση! Έτοιμος; Έφυγες για τα ολοκαίνουρια Monitor Games, τη νέα μορφή στοιχηματισμού της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γρήγορα, δυναμικά, συναρπαστικά παιχνίδια, που θα τα παρακολουθείς ζωντανά στις οθόνες των πρακτορείων.

 

Κυνοδρομίες και η αδρεναλίνη στα ύψη!

Ένα από τα εντυπωσιακότερα αθλήματα, με μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό, φτάνει επιτέλους και στην οθόνη των Monitor Games του πρακτορείου σου. Καθημερινά προβάλλονται αγώνες δρόμου, σε εικονικά ή πραγματικά κυνοδρόμια, σε ζωντανή μετάδοση από τα μεγαλύτερα κυνοδρόμια του εξωτερικού, όπου συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένα κυνηγετικά σκυλιά. H δυνατότητα στοιχηματισμού είναι καθημερινή μέσα από ένα πρόγραμμα κυνοδρομιών που ξεκινάει το πρωί και τελειώνει το βράδυ !!

Τόσο άμεσα και τόσο απλά!

 

Απεικόνιση Ζωντανής Κυνοδρομίας

 

Απεικόνιση Εικονικής Κυνοδρομίας

 

 

Αποδόσεις

Για κάθε τύπο Στοιχηματισμού προκύπτουν διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με τις ειδικές ικανότητες κάθε συμμετέχοντα. Από την απόδοση του συμμετέχοντα για την 1η θέση τερματισμού ( τύπος στοιχήματος - Νικητής ), προκύπτουν και οι αποδόσεις για τους υπόλοιπους τύπους Στοιχήματος.


Στις ζωντανές κυνοδρομίες, οι αποδόσεις για το Νικητή θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στις οθόνες των Monitor Games, για λίγα μόνο λεπτά πριν τον αγώνα και ενδέχεται να αλλάζουν μέχρι την έναρξή του.


Στις εικονικές κυνοδρομίες, οι αποδόσεις για το Νικητή γίνονται γνωστές μέσω του προγράμματος και εμφανίζονται μαζί με τις αποδόσεις για τον Αμειβόμενο στις οθόνες των Monitor Games, για λίγα μόνο λεπτά πριν τον αγώνα.


Οι Εικονικές Κυνοδρομίες είναι ουσιαστικά γραφική ή ψηφιακή απεικόνιση κλήρωσης που διενεργείται με πιστοποιημένη ηλεκτρονική κληρωτίδα.

 

Χαρακτηριστικά

Τόσο στις οθόνες των πρακτορείων όσο και στα σχετικά έντυπα, οι ζωντανοί αγώνες διακρίνονται με κόκκινο χρωματικό κώδικα, ενώ οι εικονικοί με μπλε. Οι οθόνες τόσο των εικονικών όσο και των ζωντανών αγώνων δίνουν ένα πλήθος πληροφοριών, στην περιοχή γύρω από την κύρια οθόνη μετάδοσης του αγώνα:

 

ΟΘΟΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΚΥΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

 

ΟΘΟΝΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΚΥΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

 Συμμετοχή

Η συμμετοχή σου στις εικονικές και στις ζωντανές κυνοδρομίες γίνεται:

 

·        για την άμεσα διαθέσιμη κυνοδρομία, η οποία μεταδίδεται στην οθόνη του πρακτορείου

 

·         για  κυνοδρομία εκτός της τρέχουσας ( για όλους τους τύπους στοιχημάτων)

 

·         για συνεχόμενες εικονικές κυνοδρομίες και

 

·         για Παρολί για το ΝΙΚΗΤΗ

 

Στα πρακτορεία και σε άλλα μέσα, μπορείς να βρεις το εβδομαδιαίο συνοπτικό πρόγραμμα με όλες τις κυνοδρομίες της εβδομάδας, καθώς και αναλυτικά ημερήσια προγράμματα με χρήσιμες πληροφορίες για κάθε αγώνα και για τους συμμετέχοντες σε αυτόν.

 

Ο παίκτης επιλέγει τόπο, κωδικό αγώνα, συμμετέχοντες και τους προσφερόμενους τύπους στοιχηματισμού:Νικητής, Νικητής - Αμειβόμενος, Φορκάστ, Τρίκαστ, Τρίο.

 

 

 

Για να συμμετέχεις, μπορείς να συμπληρώσεις το Δελτίο για τις Κυνοδρομίες ή να δηλώσεις προφορικά το στοίχημά σου στον πράκτορα και να παραλάβεις την απόδειξη συμμετοχής. Για τον τρόπο συμπλήρωσης του Δελτίου μπορείς να ενημερωθείς από την ιστοσελίδα της ΟΠΑΠ ΑΕ, να αναζητήσεις τα έντυπα παίκτη, στα οποία θα βρεις αναλυτικές οδηγίες και παραδείγματα ή να απευθυνθείς στον πράκτορα.

 

Τιμή στήλης

Η ελάχιστη συμμετοχή είναι μία στήλη με κόστος €0,30, η οποία ορίζεται με τον ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων που απαιτείται για κάθε τύπο Στοιχήματος. Για το στοίχημα Νικητής - Αμειβόμενος, η ελάχιστη συμμετοχή είναι €0,60, καθώς δημιουργούνται δύο στήλες. Μπορείς να αυξήσεις το στοίχημά σου χρησιμοποιώντας πολλαπλασιαστές.

 

Ιστορία

Τα νέα αυτά παιχνίδια Κυνοδρομιών είναι από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα, με μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό.

Το άθλημα των κυνοδρομιών χρήζει της μεγάλης αποδοχής του από χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Μεγάλη Βρετανία, χώρες με μεγάλη παράδοση στο συγκεκριμένο άθλημα.

Στις Η.Π.Α. οι πρώτοι αγώνες έγιναν το 1919 και το πρώτο στάδιο άνοιξε στο Emeryville της California. Σήμερα είναι το έκτο δημοφιλέστερο άθλημα στη χώρα.

Στην Αγγλία, το άθλημα είναι περισσότερο διαδεδομένο απ' ό,τι πουθενά αλλού στον κόσμο. Απόδειξη της αποδοχής του αθλήματος στη Μεγάλη Βρετανία είναι ότι το 1927, ένα χρόνο μετά την εισαγωγή του αθλήματος στη χώρα, λειτουργούσαν ήδη 40 κυνοδρόμια σε διάφορες πόλεις. Σήμερα, εξακολουθεί να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία που στις ιδιαίτερα σημαντικές κούρσες οι θεατές ξεπερνούν τους εκατό χιλιάδες.

Το άθλημα λέγεται ότι έχει αρχαιοελληνικές ρίζες, αφού οι πρόγονοί μας αγάπησαν με πάθος τα λαγωνικά και συγκεκριμένα το Greyhound ή ένα τύπο Greyhound. Άλλωστε το όνομα της φυλής, όπως πιστοποιείται από συγγραφικά κείμενα, ίσως προέρχεται από παραφθορά της λέξης Graecus, graecian->greek=ελληνικός. Πολλοί από τους αρχαίους συγγραφείς, Έλληνες και ξένοι, όπως ο Γρατιανός, ο Oβίδιος και άλλοι έχουν αφήσει γραπτές μαρτυρίες και απεικονίσεις του αθλήματος και των αθλητών που συμμετείχαν.