Τώρα «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE» στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Στο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE» σου παρέχεται η δυνατότητα να στοιχηματίσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με μία μεγάλη ποικιλία τύπων στοιχηματισμού, δηλαδή σου δίνεται η ευκαιρία να στοιχηματίσεις σε έναν αγώνα που εξελίσσεται. Μέσα στο «πρακτορείο σου» βλέπεις τον αγώνα ζωντανά και μπορείς να στοιχηματίσεις.

Ας δούμε τώρα τους κανόνες και τα πλεονεκτήματα του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE» της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Κανόνες:

Το κανονιστικό πλαίσιο που διέπει το παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μεταξύ άλλων προβλέπει ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. έχει, κατά την αποκλειστική της κρίση, τη δυνατότητα να προσφέρει προς στοιχηματισμό τύπους στοιχημάτων για αθλητικά ή μη γεγονότα, κατά τη διάρκεια της εξέλιξής τους, χωρίς να παρέχεται η δυνατότητα ακύρωσης του στοιχήματος αυτού.

Η δυνατότητα στοιχηματισμού ενεργοποιείται με την ανακοίνωση των αρχικών αποδόσεων στις οθόνες HORIZON των πρακτορείων και στην ιστοσελίδα www.opap.gr, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αθλητικού ή μη γεγονότος, και λήγει με τη λήξη της κανονικής διάρκειάς του, εκτός εάν άλλως αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Πλεονεκτήματα:

Συμμετέχοντας στο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE» έχεις τα εξής πλεονεκτήματα.

 1. Πληρώνεσαι άμεσα τα κέρδη σου από το πράκτορά σου με την επαλήθευση της εκάστοτε στοιχηματικής ενότητας. Δεν χρειάζεται να περιμένεις τη λήξη του αγώνα (π.χ. επόμενη ομάδα που θα σκοράρει και under/over).
 2. Οι αρχικές αποδόσεις του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE» θα είναι ίδιες με τις αποδόσεις που θα ισχύουν πριν την έναρξη του αγώνα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα, εφόσον δεν πρόλαβες να στοιχηματίσεις για μερικά λεπτά, να το κάνεις μετά την έναρξη του αγώνα, με τις ίδιες αποδόσεις.
 3. Ο ΟΠΑΠ θα έχει ανταγωνιστικές αποδόσεις προς όφελός σου.

Όροι-Οδηγίες:

 • Οι τύποι στοιχηματισμού δεν συνδυάζονται με κανένα άλλο γεγονός, ούτε μεταξύ τους.
 • Το μέγιστο ποσό στοιχηματισμού ανά δελτίο είναι τα 300€
 • Ακύρωση δελτίου ΔΕΝ επιτρέπεται.
 • Σε περίπτωση διακοπής του αγώνα (Α' ημίχρονο) πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας και μη συνέχισής του εντός 3 (τριών) ωρών, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται αποδεκτά, αλλά ως απόδοση λαμβάνουν τη μονάδα, εκτός αν κατά τη στιγμή της διακοπής υπάρχει αποτέλεσμα, που επαληθεύεται σύμφωνα με τα προσφερόμενα.
 • Σε περίπτωση διακοπής του αγώνα μετά την έναρξη του Β' ημιχρόνου και μη συνέχισής του εντός 3 (τριών) ωρών, ως τελικό αποτέλεσμα λαμβάνεται το αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί κατά τη στιγμή της διακοπής του αγώνα.
 • Σε περίπτωση διακοπής του αγώνα κατά τη διάρκεια της παράτασης ή της διαδικασίας των πέναλτι και μη συνέχισής του εντός 3 (τριών) ωρών, οποιοδήποτε γεγονός επιλογής του παίκτη για τον προαναφερόμενο τύπο στοιχήματος λαμβάνει ως απόδοση τη μονάδα.

Οι ειδικότεροι όροι, οδηγίες και προϋποθέσεις θα αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Τύποι Στοιχηματισμού στο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE»:

Ενδεικτικά αναφέρονται ότι θα προσφέρονται κατά τη διάρκεια του αγώνα και ανάλογα με την εξέλιξή του οι παρακάτω τύποι στοιχηματισμού:

 • Τελικό αποτέλεσμα 1,Χ ή 2
 • Αποτέλεσμα Α' ημιχρόνου 1,Χ ή 2
 • Under/Over2,5 και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα 3,5 4,5 κ.λπ.
 • Επόμενο γκολ

Επιπλέον τύποι στοιχηματισμού στο πρόγραμμα.

 

Κωδικοί πρόβλεψης:

Ενδεικτικά στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται οι τύποι στοιχηματισμού - τελικό αποτέλεσμα, Α' ημίχρονο, under/over 2,5, 1ο γκολ, 2ο γκολ, παράταση και πέναλτι - με τους αντίστοιχους κωδικούς για τη σημείωση της πρόβλεψής σου, οι οποίοι θα είναι κοινοί για όλους τους αγώνες.

Τύπος στοιχηματισμού

Κωδικός

Αποτέλεσμα

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

111

1

112

Χ

113

2

 

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

121

1

122

Χ

123

2

 

U/ O 2,5

215

U

216

O

 

1ο ΓΚΟΛ

311

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

312

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ

313

ΚΑΜΙΑ

 

2ο ΓΚΟΛ

314

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

315

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ

316

ΚΑΜΙΑ

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ

131

1

132

Χ

133

2

 

ΠΕΝΑΛΤΙ

141

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

142

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ

 

Επιπλέον των ανωτέρω τύπων στοιχηματισμού, με τους αντίστοιχους κωδικούς τους ανά σημείο πρόβλεψης, θα αναφέρονται κάθε φορά στο αντίστοιχο έντυπο προγράμματος (κουπόνι) του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», στο site www.opap.gr καθώς επίσης στην οθόνη HORIZON εντός των πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Παράδειγμα συμπλήρωσης δελτίου «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE»:

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE»

Για να συμπληρώσουμε στο δελτίο την επιλογή «Νίκη Ομάδας» σε κάποιον συγκεκριμένο αγώνα σημειώνουμε τον κωδικό του αγώνα στην περιοχή Β και τον κωδικό που αντιστοιχεί στη νίκη της ομάδας που θέλουμε στην περιοχή Δ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Για να στοιχηματίσουμε στο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVΕ» αγώνα «ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΣΕΛΣΙ» υπέρ της ΤΣΕΛΣΙ σημειώνουμε τον κωδικό 040 στην περιοχή Β που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο αγώνα και τον κωδικό 113 στην περιοχή Δ που αντιστοιχεί στη νίκη της ΤΣΕΛΣΙ.