Σκοπός σου είναι να προβλέψεις σε ποιο σημείο θα σταματήσει ο τροχός!

Το Powerspin σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με Αριθμό, Σύμβολο, Ζώνη ή/και Over/Under 12,5 με διαφορετικές αποδόσεις για κάθε τύπο παιχνιδιού.

Με το ειδικά σχεδιασμένο δελτίο, διαθέσιμο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, επιλέγεις το σημείο που θα σταματήσει ο τροχός και αν η πρόβλεψη σου είναι σωστή τότε κερδίζεις το ποσό που προκύπτει σύμφωνα με τον Πίνακα Αποδόσεων.

                                                  Δελτίο Powerspin

ΑΡΙΘΜΟΣ

Σε αυτή την περιοχή του δελτίου σου διαλέγεις πρώτα με πόσους αριθμούς θέλεις να παίξεις (ένας Αριθμός, 2άδα, 3άδα κλπ) και στη συνέχεια διαλέγεις το αντίστοιχο πλήθος αριθμών.

Εάν, για παράδειγμα, θέλεις να παίξεις με έναν αριθμό, επιλέγεις πρώτα τον τύπο παιχνιδιού «Αριθμός» και στη συνέχεια έναν αριθμό από το 1 έως το 24, π.χ. τον αριθμό 8:

Μπορείς να παίξεις με παραπάνω από έναν αριθμό, δημιουργώντας και πάλι μία στήλη συμμετοχής. Για παράδειγμα, επιλογή του τύπου παιχνιδιού «3άδα» και οι 3 αριθμοί 6, 8 και 12:

Εναλλακτικά, μπορείς εφόσον το επιθυμείς να επιλέξεις το πεδίο «ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ» και το σύστημα θα επιλέξει για εσένα τόσους αριθμούς όσους ορίζει ο τύπος του παιχνιδιού που επέλεξες.

Το παιχνίδι προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής με συστήματα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στον Οδηγό Παιγνίου.

ΣΥΜΒΟΛΟ

Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις εάν ο τροχός θα σταματήσει σε οποιοδήποτε από τα 3 σύμβολα σημειώνοντας την αντίστοιχη περιοχή:

ΖΩΝΗ

Αν θέλεις μπορείς να παίξεις με παιχνίδι ζώνης και να επιλέξεις αν ο τροχός θα σταματήσει σε κόκκινη, πράσινη ή μπλε ζώνη, π.χ. κόκκινη:

Μπορείς να επιλέξεις ταυτόχρονα περισσότερες από μία ζώνες.

OVER/ UNDER 12,5

Αν θέλεις μπορείς να στοιχηματίσεις σε Over/ Under 12,5 επιλέγοντας αν ο τροχός θα σταματήσει σε αριθμό μεγαλύτερο ή μικρότερο του 12,5: π.χ. μεγαλύτερο του 12,5:

ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Σημειώνεις το επιθυμητό ποσό πονταρίσματος στην περιοχή «ΠΟΣΟ () ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ»  που βρίσκεται σε περιοχή του δελτίου (ΑΡΙΘΜΟΣ, ΣΥΜΒΟΛΟ και ΖΩΝΗ), π.χ. 2€:

Μπορείς να σημειώσεις μέχρι και όλες τις επιλογές, οι οποίες λειτουργούν αθροιστικά.

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

Εάν επιθυμείς να συμμετάσχεις σε συνεχόμενες κληρώσεις, τότε θα χρειαστεί να συμπληρώσεις την αντίστοιχη περιοχή στο κάτω μέρος του δελτίου, π.χ. 50 κληρώσεις:

Μπορείς να σημειώσεις μέχρι και όλες τις επιλογές συνεχόμενων κληρώσεων, οι οποίες λειτουργούν αθροιστικά.

Αφού συμπληρώσεις το δελτίο σου με όσες από τις παραπάνω επιλογές επιθυμείς, θα χρειαστεί να καταθέσεις το συμπληρωμένο σου δελτίο στο ταμείο του πράκτορα, πριν από την κλήρωση, ώστε να καταχωρηθεί το στοίχημα σου και να λάβεις την απόδειξη συμμετοχής.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!