Ήταν Κυριακή 16 Νοεμβρίου 1997! Το Τζόκερ, ένα νέο και φιλόδοξο παιχνίδι λοταρίας, ξεκινάει την πορεία του στην Ελλάδα και υπόσχεται «Κέρδη πέρα από κάθε φαντασία»!

Γρήγορα γίνεται το δημοφιλέστερο παιχνίδι τύχης στην Ελλάδα χάρις στα τεράστια ποσά που ενθουσιάζουν και τις πρωτότυπες διαφημίσεις που συζητιούνται.

Διαφημιστικές ατάκες όπως «Κι αν σου κάτσει;», «Δεν θα ξέρεις τι έχεις», «Άσε τον θείο, πιάσε το Τζόκερ», «Πρόσεχε τι τάζεις, γιατί παίζει να το πιάσεις» μπαίνουν στη ζωή των Ελλήνων και γίνονται εύθυμο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Τον Μάρτιο του 2019 το ΤΖΟΚΕΡ ξεκίνησε να προσφέρεται και μέσω του διαδικτύου, δίνοντας στους παίκτες την δυνατότητα να καταθέτουν το δελτίο τους και ηλεκτρονικά είτε μέσω της ιστοσελίδας tzoker.gr είτε μέσω της εφαρμογής για κινητά.


Στην ιστορία του παιχνιδιού τα νούμερα είναι εντυπωσιακά:

  • Έχει μοιράσει συνολικά πάνω από € 1δις (συγκεκριμένα € 1.117.399.224) στους νικητές της 1ης κατηγορίας. Και επιπλέον € 1,5δις στις μικρότερες κατηγορίες!
  • Έκανε εκατομμυριούχους περισσότερα από 600 άτομα!
  • Έδωσε το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του, αλλά και στην ιστορία των τυχερών παιχνιδιών, στις 15/04/2010 όταν έφτασε τα € 19,3 εκατ.!
  • Ξεπέρασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής στις 22/11/1998 όταν άγγιξε τα 90 εκατομμύρια στήλες!

 

τηλεοπτικεσ καμπανιεσ

Oldies but Goldies

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ