Καταστήματα ΟΠΑΠ

Ειδικές δράσεις στήριξης για τους συνεργάτες του δικτύου του ΟΠΑΠ

Ενισχύθηκε ο μηχανισμός συστηματικής επικοινωνίας

Ενεργοποιήθηκε ενημερωτική και συμβουλευτική υποστήριξη για την αξιοποίηση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων

Ενεργοποιήθηκαν άμεσα δράσεις οικονομικής ελάφρυνσης των καταστημάτων ΟΠΑΠ και PLAY - αναστολή βραχυπρόθεσμων πληρωμών, μέτρα περιορισμού λειτουργικού κόστους, αναστολή αποπληρωμής κατασκευαστικών δανείων που δόθηκαν από την εταιρεία για την ανάπτυξη ή τον εκσυγχρονισμό καταστημάτων κ.ά.

Προετοιμάζονται μέτρα οικονομικής ενίσχυσης για την επόμενη μέρα

ΟΠΑΠ Online


Η διαδικτυακή πλατφόρμα pamestoixima.gr και tzoker.gr και οι αντίστοιχες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά.

Δημιουργία λογαριασμού για όλα τα online παιχνίδια του ΟΠΑΠ, με 3 απλά βήματα

To Τζόκερ συνεχίζεται με 3 κληρώσεις την εβδομάδα.

Το Πάμε Στοίχημα εμπλουτίζεται με νέα εικονικά παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και πολλά ακόμα

Κληρώσεις

O προγραμματισμός των κληρώσεων των παιχνιδιών διαφοροποιείται ως εξής,

ΤΖΟΚΕΡ: Οι κληρώσεις του Τζόκερ συνεχίζουν κανονικά από την Τρίτη 31 Μαρτίου, πλέον με 3 κληρώσεις (αντί για 2) κάθε εβδομάδα. Οι κληρώσεις εφεξής θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00.

ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ: Οι κληρώσεις των παιχνιδιών αναβάλλονται προς το παρόν.

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Η 11η κλήρωση τoυ ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαϊου 2020. Η 16η κλήρωση της 21ης Απριλίου αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαϊου 2020. Η 12η, 13η, 14η, 15η, 17η, 18η και 19η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου ματαιώνονται.

ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Η 248 Έκδοση που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 08 Απριλίου 2020 αναβάλλεται για τις 24 Ιουνίου 2020.

Εταιρική Υπευθυνότητα

O ΟΠΑΠ στηρίζει ενεργά το σύστημα δημόσιας υγείας, σε μια περίοδο με ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις

Ανακαίνιση Παιδιατρικών Νοσοκομείων: ο ΟΠΑΠ παρέδωσε πλήρως ανακαινισμένη και εκσυγχρονισμένη, την Οφθαλμολογική και ΩΡΛ Νοσηλευτική Μονάδα του νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

Προσφορά υγειονομικού υλικού πρώτης ανάγκης: Δωρεά 500.000 μασκών και εξοπλισμού πρώτης ανάγκης για χρήση από τους ιατρούς και τους νοσηλευτές τριών δημόσιων νοσοκομείων

ΟΠΑΠ στη Γειτονιά: Το Χαμόγελο του Παιδιού, με την αρωγή του ΟΠΑΠ, ανακατεύθυνε τις κινητές μονάδες του προγράμματος, θέτοντας τις στην διάθεση του συστήματος υγείας.

ΟΠΑΠ Forward: Ενεργοποίηση της υπηρεσίας «συνομιλία με γιατρό οnline» της doctoranytime. Υποστήριξη στις επιχειρήσεις του προγράμματος που συμβάλλουν στην προσπάθεια για περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η σταθερή δέσμευση του ΟΠΑΠ είναι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων μας, και στηρίζουμε όλες τις ενέργειες που έχουν ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.