Μέτρα πρόληψης & υγιεινής
Καταστήματα ΟΠΑΠ & PLAY

Εφαρμόζουμε αυξημένα μέτρα πρόληψης και προστασίας στα καταστήματά μας, σύμφωνα με τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Καταστήματα ΟΠΑΠ & PLAY

Συχνές Ερωτήσεις

Όχι, από 01 Μαΐου 2022, έχει καταργηθεί η υποχρεωτική επίδειξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης στα Καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY

Όχι, από 01 Ιουνίου 2022, έχει ανασταλεί η υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας τόσο για το προσωπικό εργασίας, όσο και για τους πελάτες.

Όλα τα καταστήματά μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα POS, ώστε οι πληρωμές να γίνονται ανέπαφα με χρεωστική κάρτα αντί με μετρητά.

Ναι. Επιτρέπονται τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος 

Καταστήματα ΟΠΑΠ: Όλες οι επιφάνειες των κοινόχρηστων χώρων και ο εξοπλισμός (τερματικά ΟPAPBET, Παιγνιομηχανήματα PLAY, τερματικά POS, στυλό, πάγκοι) απολυμαίνονται τακτικά. Όλοι οι χώροι αερίζονται επαρκώς με όλες τις πόρτες και τα παράθυρα να είναι ανοικτά.

Καταστήματα PLAY: Απολυμαίνονται οι επιφάνειες των Παιγνιομηχανημάτων PLAY και των τερματικών POS κατά την εναλλαγή των πελατών και σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ το σύστημα εξαερισμού είναι μόνιμα σε λειτουργία.

Όλα τα στυλό είναι τοποθετημένα στον πάγκο του ταμείου και απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση.

Το προσωπικό των καταστημάτων είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο του αριθμού των πελατών στους χώρους, ώστε να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και προστασίας της δημόσιας υγείας.