Μέτρα πρόληψης & υγιεινής
Καταστήματα ΟΠΑΠ & PLAY

Εφαρμόζουμε αυξημένα μέτρα πρόληψης και προστασίας στα καταστήματά μας, σύμφωνα με τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

Όχι, από 01 Μαΐου 2022, έχει καταργηθεί η υποχρεωτική επίδειξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης στα Καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY

Όλα τα καταστήματά μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα POS, ώστε οι πληρωμές να γίνονται ανέπαφα με χρεωστική κάρτα αντί με μετρητά.

Ναι. Επιτρέπονται τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος 

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για το προσωπικό εργασίας και για τους πελάτες σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. 

Καταστήματα ΟΠΑΠ: Όλες οι επιφάνειες των κοινόχρηστων χώρων και ο εξοπλισμός (τερματικά ΟPAPBET, Παιγνιομηχανήματα PLAY, τερματικά POS, στυλό, πάγκοι) απολυμαίνονται τακτικά. Όλοι οι χώροι αερίζονται επαρκώς με όλες τις πόρτες και τα παράθυρα να είναι ανοικτά.

Καταστήματα PLAY: Απολυμαίνονται οι επιφάνειες των Παιγνιομηχανημάτων PLAY και των τερματικών POS κατά την εναλλαγή των πελατών και σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ το σύστημα εξαερισμού είναι μόνιμα σε λειτουργία.

Όλα τα στυλό είναι τοποθετημένα στον πάγκο του ταμείου και απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση.

Το προσωπικό των καταστημάτων είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο του αριθμού των πελατών στους χώρους, ώστε να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και προστασίας της δημόσιας υγείας.