Η επίσημη εφαρμογή των καταστημάτων ΟΠΑΠ


Με τη δωρεάν εφαρμογή OPAPP, μπορείς να δημιουργήσεις το δελτίο σου και να δεις τα αποτελέσματα απευθείας, χωρίς να περιμένεις. Και με την εγγραφή σου στο πρόγραμμα OPAP Επιβραβεύσεις, μπορείς να συμμετέχεις σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για appίθανα δώρα!

Περισσότερα χαρακτηριστικά…

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά τα αθλητικά παιχνίδια και τα κέρδη σου μπορείς να τα εξαργυρώσεις στο πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ

KINO


Μπορείς να δεις τις ζωντανές κληρώσεις ΚΙΝΟ κάθε 5 λεπτά

ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις


Τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για appίθανα δώρα. Μάθε περισσότερα

ΣΚΡΑΤΣ


Ανακαλύπτεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια και ενημερώνεσαι για τον πίνακα κερδών τους

Δίκτυο Καταστημάτων


Βρες το κοντινότερο σημείο

Υπεύθυνο Παιχνίδι


Άμεση υποστήριξη μέσω της γραμμής βοήθειας

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

FAQ

Ποιο είναι το αντικείμενο της εφαρμογής;

 

Η παρούσα εφαρμογή για κινητά, έχει ως στόχο την πληροφόρηση των επισκεπτών - χρηστών της για τα παιχνίδια του Ομίλου της ΟΠΑΠ Α.Ε. Συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενημερωθούν σχετικά με τις προγενέστερες κληρώσεις των παιχνιδιών KINO, TZOKEΡ, ΛOTTO, EXTRA5, SUPER3, ΠΡOTO, καθώς και να συμπληρώσουν εικονικό δελτίο το οποίο μέσω του QR κωδικού θα μπορεί να επικυρωθεί σε οποιοδήποτε πρακτορείο ΟΠΑΠ εύκολα και άμεσα. Ειδικά για το KINO δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθήσει όλες τις κληρώσεις ζωντανά. Για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ υπάρχει η δυνατότητα προβολής του κουπονιού, ενώ αναφορικά με το ΣΚΡΑΤΣ θα προβάλλονται οι εκδόσεις του στιγμιαίου λαχείου. Η εφαρμογή δίνει ακόμη τη δυνατότητα στον χρήστη σαρώνοντας το barcode του αποδεικτικού συμμετοχής του για τα παιχνίδια KINO, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER3, ΠΡΟΤΟ, EXTRA5, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΛΑΧΕΙΑ, VIRTUAL SPORTS και για δελτία από OPAPBET να ενημερώνεται για τα αποτελέσματα και την επιτυχή ή μη συμμετοχή του. Τέλος, οι έξυπνες ειδοποιήσεις επιτρέπουν τη διαρκή ενημέρωση των χρηστών καθώς και τον εντοπισμό του κοντινότερου στους χρήστες-επισκέπτες πρακτορείου του δικτύου της ΟΠΑΠ Α.Ε..

 

Ποιο είναι το κόστος της εφαρμογής;

 

Η παρούσα εφαρμογή παρέχεται στους επισκέπτες- χρήστες δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση από την ΟΠΑΠ Α.Ε. Η μοναδική χρέωση που βαρύνει τον χρήστη-επισκέπτη είναι η χρέωση δεδομένων (data) του εκάστοτε παρόχου κινητής τηλεφωνίας, και αφορά τις λεπτομέρειες της σύναψης συμφωνίας μεταξύ του χρήστη και του αντίστοιχου παρόχου.

 

Γιατί οι live κληρώσεις KINO μπορεί να παρουσιάζουν διαφορές από τις κληρώσεις στις Digital Signage οθόνες;

 

Αναφορικά με τις ζωντανές κληρώσεις του παιχνιδιού ΚΙΝΟ σημειώνεται ότι η εταιρεία διαθέτει τα απαραίτητα τεχνικά μέσα και λαμβάνει όλα τα πρόσφορα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί η χωρίς σφάλματα λειτουργία της εφαρμογής. Σε περίπτωση καθυστέρησης της προβολής της κλήρωσης στην εφαρμογή ή και της για οποιοδήποτε λόγο αναντιστοιχίας των κληρωθέντων αριθμών με αυτούς που προβάλλονται στην εφαρμογή, η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν ζημία που δύναται να προκληθεί από ή με οποιοδήποτε τρόπο συνδέεται με την άμεση ή έμμεση χρήση της εφαρμογής. Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε χαμηλή κάλυψη του δικτύου παρόχου κινητής τηλεφωνίας.

 

Γιατί δεν μπορώ να δω καταστήματα ΟΠΑΠ;

 

Για να δεις τα κοντινότερα καταστήματα πρέπει να ενεργοποιήσεις τις υπηρεσίες τοποθεσίας (GPS) μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού. Με βάση την τρέχουσα τοποθεσία του χρήστη εμφανίζονται τα 30 κοντινότερα καταστήματα. Συνεπώς δεν μπορείς να δεις πληροφορίες για καταστήματα που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση από τα 30 κοντινότερα σε εσένα.

 

Μπορώ να παίξω μέσω της εφαρμογής;

 

Δεν υπάρχει η δυνατότητα να παίξεις απευθείας μέσα από την εφαρμογή. Προς το παρόν υποστηρίζουμε τον παίκτη και του δίνουμε τη δυνατότητα να συμπληρώνει “εικονικά” δελτία και να τα αναπαράγει στο κοντινότερο κατάστημα ΟΠΑΠ μέσω του QR κωδικού.

 

Σε ποιες περιπτώσεις παίρνω ειδοποιήσεις (push notifications);

 

Εφόσον έχεις πραγματοποιήσει “εύρεση επιτυχιών” ” και έχεις σκανάρει το αποδεικτικό ενός δελτίου από τα παιχνίδια που υποστηρίζονται θα ενημερωθείς εφόσον κερδίσεις μέσω έξυπνου μηνύματος στο κινητό σου.

 

Γιατί δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις ενώ έχω κερδίσει (push notifications);

 

Για να ειδοποιηθείς μέσω push notifications πρέπει να έχεις ενεργή σύνδεση δεδομένων και να έχεις ενεργοποιήσει την λήψη τους για την εφαρμογή OPAPP μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σε iOS. Σε Android πρέπει στις ρυθμίσεις του My account να έχετε “τικάρει” την επιλογή “Ειδοποιήσεις”.

 

Πώς αλλάζω γλώσσα;

 

Για να αλλάξεις γλώσσα σε iOS πρέπει να μεταβείς στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να αλλάξεις γλώσσα από εκεί. Σε Android στις ρυθμίσεις του My account έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις γλώσσα σε Ελληνικά ή Αγγλικά.

 

Έχασα το δελτίο. Μπορώ να πληρωθώ εάν δείξω στον πράκτορα το δελτίο μου από τα σκαναρισμένα ή αποθηκευμένα της εφαρμογής?

 

Κερδισμένα δελτία που έχουν αποθηκευτεί στην εφαρμογή, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν στοιχεία για την απόδοση των κερδών χωρίς την επίδειξη της πρωτότυπης έντυπης απόδειξης.

 

Από πού μπορώ να δω το ηλεκτρονικό κουπόνι Πάμε Στοίχημα μέσω της εφαρμογής OPAPP;

 

Για να δεις το ηλεκτρονικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα μέσω της εφαρμογής OPAPP, πρώτα μπαίνεις στην περιοχή με το λογότυπο “Πάμε Στοίχημα”. Στη συνέχεια στο κάτω μέρος της οθόνης αγγίζεις «ΔΕΣ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ». Εδώ μπορείς να δεις όλους τους διαθέσιμους αγώνες ανά άθλημα και ημερομηνία. Επιπλέον για κάθε αγώνα μπορείς να δεις όλες τις αγορές με τις διαθέσιμες αποδόσεις.

 

Πως μπορώ να φτιάξω δελτίο για το Πάμε Στοίχημα μέσω της εφαρμογής OPAPP;

 

Η δημιουργία δελτίου είναι διαθέσιμη ακολουθώντας 3 απλά βήματα:
1. Στην αρχική οθόνη του Πάμε Στοίχημα στο OPAPP επιλέγεις “Μπες Εδώ”
2. Στη συνέχεια επιλέγεις “Δημιουργία νέου δελτίου” και μπορείς να προσθέσεις τις pre-game επιλογές σου
3. Επιβεβαιώνεις και αποθηκεύεις το δελτίο σου και στη συνέχεια μπορείς να το καταθέσεις στον πράκτορα είτε μέσω opapbet σκανάροντας το barcode
Περισσότερα