Παιχνίδια Play

Γνωρίστε τα παιχνίδια PLAY

GOLDEN JOKERS

INSPIRED

Golden Jokers

Το GOLDEN JOKERS είναι ένα παιχνίδι με 6 κυλίνδρους  και 10 γραμμές πληρωμής.  Όλες οι νίκες πληρώνουν διαδοχικά από τα αριστερά προς τα δεξιά και από τα δεξιά προς τα αριστερά. Όλες οι πληρωμές αποδίδονται για όμοιους συνδυασμούς. Απονέμεται μόνο η υψηλότερη νίκη ανά κατεύθυνση πληρωμής. 

 

 

Σύμβολο Μπαλαντέρ

Τα διευρυμένα σύμβολα wild είναι διαθέσιμα μόνο κατά τη διάρκεια των super spins και εμφανίζονται μόνο στους κυλίνδρους 2, 3 4 και 5.

Τα σύμβολα wild αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα.

 

 

 

Στον πίνακα πληρωμών παρακάτω εμφανίζονται οι αποδόσεις των συμβόλων ανά γραμμή πληρωμής, με βάση το 2,00€ συνολικό στοίχημα.

Το παιχνίδι παίζεται σε 10 γραμμές. 
Το ελάχιστο στοίχημα ανά παιχνίδι είναι 0,10€
Το μέγιστο στοίχημα ανά παιχνίδι είναι 2.00€

Οι αποδόσεις των συμβόλων αλλάζουν με βάση το ποντάρισμα και είναι διαθέσιμες στις οθόνες του παιγνιομηχανήματος.
Το κέρδος δεν μπορεί να υπερβεί τα 10.000€ ανά αγορασμένο παιχνίδι. Αν φτάσετε το όριο, το αγορασμένο παιχνίδι τελειώνει αμέσως.

 

Μπόνους Ήλιου

Οποιοδήποτε κέρδος από 4Χ το συνολικό στοίχημα ή περισσότερο στο βασικό παιχνίδι ενεργοποιεί την λειτουργία Super Spins. Τα Super Spins παίζονται με κέρδη από τον  Super Meter. Ο παίκτης μπορεί να παίξει ένα μόνο Super Spin ή περισσότερα Super Spins  πατώντας το κουμπί Αυτόματο παίξιμο. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει την αξία του Super Spin, χωρίς να υπερβεί το ποσό των 40,00€. Η ελάχιστη αξία του Super Spin είναι 4Χ το αρχικό στοίχημα που ενεργοποίησε την λειτουργία Super Spins. Αν τα κέρδη του Super Meter πέσουν κάτω από αυτή την αξία, τα κέρδη θα εισπραχθούν αυτόματα και η λειτουργία Super Spins θα ολοκληρωθεί. Η αλλαγή του πονταρίσματος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας Super Spins θα επηρεάσει τον αριθμό των διαθέσιμων Super Spins. Μπορούν να παιχτούν έως 100 Super Spins. Αν φτάσετε σε αυτό το όριο, τα κέρδη θα εισπραχθούν αυτόματα. Τα κέρδη μπορούν να εισπραχθούν  οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των Super Spins. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας Super Spins χρησιμοποιείται διαφορετική ρύθμιση κυλίνδρων σε σχέση με το βασικό παιχνίδι. Το κέρδος από στοιχηματισμό δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 10.000,00€. Αν φτάσετε το όριο, το κέρδος συλλέγεται αυτόματα.

 

Σύμβολα

 


 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα παιχνίδια PLAY δείτε την ενότητα Συχνές Ερωτήσεις

Περισσότερα

Οδηγός παιχνιδιών PLAY

Κατέβασε το PDF

Οδηγός ΤΖΑΚΠΟΤ

Κατέβασε το PDF

Κλείνεις τη θέση σου σε ένα κατάστημα PLAY
Κράτηση

Θέλεις να γίνεις συνεργάτης PLAY;

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης του δικτύου μας, αναζητάμε νέους συνεργάτες σε συγκεκριμένες περιοχές

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Εδώ Παίζουμε Υπεύθυνα

Στόχος μας για το Υπεύθυνο Παιχνίδι είναι να δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους παίκτες μας.

Δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους παίκτες μας

Μάθε περισσότερα

Προστασία των ανηλίκων

Μάθε περισσότερα

Εκπαίδευση του κοινού

Μάθε περισσότερα