Παιχνίδια Play

Γνωρίστε τα παιχνίδια PLAY

Growing Riches

SYNOT

Growing Riches

Το  “Growing Riches” είναι ένα παιχνίδι με 5 κυλίνδρους  και 15 γραμμές πληρωμής.  Όλοι οι νικητήριοι συνδυασμοί αποδίδουν από τα αριστερά προς τα δεξιά. Όλοι οι νικητήριοι συνδυασμοί πρέπει να βρίσκονται σε διαδοχικούς κυλίνδρους και να ξεκινούν από τον πρώτο κύλινδρο αριστερά. Πληρώνεται μόνο το υψηλότερο κέρδος ανά γραμμή.

 

 

Σύμβολο Μπαλαντέρ   

Τα σύμβολα Μπαλαντέρ υποκαθιστούν όλα τα άλλα σύμβολα εκτός από τα σύμβολα Bonus και  εμφανίζονται στους κυλίνδρους 2, 3, 4 και 5 στο βασικό παιχνίδι.

 

 

Πίνακας Πληρωμών - Αποδόσεων

Στον πίνακα πληρωμών παρακάτω εμφανίζονται οι αποδόσεις των συμβόλων ανά γραμμή πληρωμής, με βάση το 0,50€ συνολικό στοίχημα.

Το παιχνίδι παίζεται σε 15 γραμμές. 
Το ελάχιστο στοίχημα ανά παιχνίδι είναι 0,10€
Το μέγιστο στοίχημα ανά παιχνίδι είναι 2.00€

Οι αποδόσεις των συμβόλων αλλάζουν με βάση το ποντάρισμα και είναι διαθέσιμες στις οθόνες του παιγνιομηχανήματος.
Το κέρδος δεν μπορεί να υπερβεί τα 10.000€ ανά αγορασμένο παιχνίδι. Αν φτάσετε το όριο, το αγορασμένο παιχνίδι τελειώνει αμέσως.

 


Μπόνους Δωρεάν Περιστροφών

Σύμβολο Μπόνους   

 

 

Τα σύμβολα Μπόνους είναι διάσπαρτα. Αν πετύχετε 6 σύμβολα Bonus ταυτόχρονα σε οποιεσδήποτε θέσεις στους κυλίνδρους, ενεργοποιούν 3 παιχνίδια Bonus Χρυσού Δέντρου. Τα σύμβολα Bonus εμφανίζονται στο βασικό παιχνίδι.

Τα παιχνίδια Bonus Χρυσού Δέντρου παίζονται τόσο στην επάνω οθόνη όσο και στην βασική οθόνη. Όλα τα παιχνίδια Bonus Χρυσού Δέντρου είναι Δωρεάν και παίζονται με το ίδιο στοίχημα όπως στο παιχνίδι που ενεργοποίησε το Bonus. Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών Bonus Χρυσού Δέντρου, μόνο τα σύμβολα Χρυσού Δέντρου, πολλαπλασιαστή, Διαμαντιού, Χρυσού και Ασημένιου είναι ενεργά. Ο παίκτης μπορεί να πετύχει πολλαπλά σύμβολα κάθε είδους κατά τη διάρκεια ενός γύρου παιχνιδιού Bonus Χρυσού Δέντρου. Τα σύμβολα Χρυσού Δέντρου μπορούν να εμφανιστούν σε μεγέθη 1Χ1, 2Χ2, 2Χ3, 3Χ3 και 4Χ4. 

 

Όταν ξεκινούν τα παιχνίδια Bonus Χρυσού Δέντρου, ένας νέος πίνακας με θέσεις 3Χ5, συμπληρωμένος με ανενεργά σύμβολα Χρυσού Δέντρου, εμφανίζεται στην επάνω οθόνη. Τα ανενεργά σύμβολα Χρυσού Δέντρου δε φέρουν αξίες.

Όλες οι θέσεις στην βασική οθόνη περιστρέφονται και όταν εμφανίζεται ένα ενεργό σύμβολο, επισημαίνεται η αντίστοιχη θέση στην επάνω οθόνη και λαμβάνει την ίδια αξία. Οι αξίες των συμβόλων που επισημάνθηκαν στην επάνω οθόνη αυξάνονται περαιτέρω με τις επόμενες περιστροφές.

Κάθε φορά που επισημαίνεται μια νέα θέση στην επάνω οθόνη, ο αριθμός των παιχνιδιών Bonus Χρυσού Δέντρου απομένει επαναφέρεται σε 3. Αφού ολοκληρωθούν όλα τα παιχνίδια Bonus Χρυσού Δέντρου, τα κέρδη αποδίδονται και συνεχίζεται το βασικό παιχνίδι. Αν ο παίκτης καλύψει όλες τις θέσεις με ενεργά σύμβολα, το ποσό Διαμαντιού απονέμεται ως επιπλέον νίκη μαζί με τις υπόλοιπες νίκες.


Σύμβολο Χρυσού Δέντρου 

Τα σύμβολα Χρυσού Δέντρου είναι διάσπαρτα και μπορούν να έχουν 3 διαφορετικούς τύπους νικών στα παιχνίδια Bonus Χρυσού Δέντρου:

· 10-2000 Μονάδες που αντιστοιχούν σε 0,01€ - 20,00€

· Χ5, Χ3 ή Χ2 πολλαπλασιαστής

· Διαμάντι, Χρυσό ή Ασημένιο ποσό

 

Σύμβολο Πολλαπλασιαστή 

Τα σύμβολα πολλαπλασιαστή εμφανίζονται σε μεγέθη 1Χ1, 2Χ2, 2Χ3, 3Χ3 και 3χ4 και πολλαπλασιάζουν Χ2, Χ3 ή Χ5. Τα σύμβολα πολλαπλασιαστή εμφανίζονται στα παιχνίδια Bonus Χρυσού Δέντρου.

 

Διαμάντια, Χρυσά και Ασημένια Σύμβολα 

Τα Διαμάντια, Χρυσά και Ασημένια σύμβολα είναι διάσπαρτα, πληρώνουν ποσά ανάλογα με τον πίνακα πληρωμών και εμφανίζονται στα παιχνίδια Bonus  Χρυσού Δέντρου.

 

 

 

Πατώντας το πλήκτρο διπλασιασμού εμφανίζεται μια νέα οθόνη, οπού ο παίκτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια κόκκινη ή μια μαύρη κάρτα. Όταν ο παίκτης επιλέξει ένα από τα χρώματα, το παιχνίδι του διπλασιασμού αποκαλύπτει μια κάρτα και δείχνει το αποτέλεσμα του γύρου του παιχνιδιού. Αν αυτή η κάρτα έχει το χρώμα που επιλέχθηκε, το κέρδος διπλασιάζεται.

Αν όμως η κάρτα δεν έχει το χρώμα που επιλέχθηκε, το συνολικό κέρδος χάνεται. Η πιθανότητα κέρδους είναι 50%.

Ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει να παίζει γύρους διπλασιασμού μέχρι να χάσει ή να φθάσει το υπάρχον ανώτατο όριο κέρδους. Τότε συνεχίζεται το κανονικό παιχνίδι.

Για την έξοδο από το διπλασιασμό, ο παίκτης πρέπει να πατήσει το πλήκτρο "ΕΙΣΠΡΑΞΗ" και όλα τα κέρδη θα προστεθούν στο μετρητή πίστωσης του παίκτη.

Τα κέρδη των παιχνιδιών μπόνους δεν μπορούν να διπλασιασθούν.

Το όριο πονταρίσματος στο διπλασιασμό είναι 2.500€.

Το ανώτατο κέρδος στο διπλασιασμό είναι 5.000€

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα παιχνίδια PLAY δείτε την ενότητα Συχνές Ερωτήσεις

Περισσότερα

Οδηγός παιχνιδιών PLAY

Κατέβασε το PDF

Οδηγός ΤΖΑΚΠΟΤ

Κατέβασε το PDF

Κλείνεις τη θέση σου σε ένα κατάστημα PLAY
Κράτηση

Θέλεις να γίνεις συνεργάτης PLAY;

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης του δικτύου μας, αναζητάμε νέους συνεργάτες σε συγκεκριμένες περιοχές

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Εδώ Παίζουμε Υπεύθυνα

Στόχος μας για το Υπεύθυνο Παιχνίδι είναι να δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους παίκτες μας.

Δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους παίκτες μας

Μάθε περισσότερα

Προστασία των ανηλίκων

Μάθε περισσότερα

Εκπαίδευση του κοινού

Μάθε περισσότερα