Συχνές Ερωτήσεις

Γενικές

Διεξάγονται 3 διαγωνισμοί κάθε εβδομάδα: ΠΡΟΠΟ Τετάρτης, ΠΡΟΠΟ Σαββάτου και ΠΡΟΠΟ Κυριακής.

Οι αγώνες αναγράφονται στο κουπόνι του παιχνιδιού ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ καθώς και στην ενότητα Διαγωνισμοί & Αποτελέσματα

Μπορείς να παίξεις μέχρι και 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρώτου χρονικά αγώνα του διαγωνισμού.

Αν ο αγώνας που αναβλήθηκε πραγματοποιηθεί εντός 1 ημέρας, από τη διεξαγωγή του τελευταίου χρονικά αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο διαγωνισμό, το αποτέλεσμά του λαμβάνεται κανονικά υπόψιν. Σε διαφορετική περίπτωση, το σημείο προκύπτει μετά από κλήρωση η οποία διενεργείται δημόσια από ειδική 3μελή επιτροπή.

Κέρδη

Η πληρωμή γίνεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μετά την επίδειξη του αποδεικτικού συμμετοχής ή από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, σύμφωνα με τη διαδικασία που έχει οριστεί. 
Σημ: Σε περίπτωση απώλειας, καταστροφής, αλλοίωσης των στοιχείων ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός και η ανάκτηση του αποδεικτικού από το Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα (Κ.Μ.Σ), δεν καταβάλλεται ποσό κέρδους ή άλλη αποζημίωση.

Κατά την πληρωμή των κερδών, παρακρατείται άμεσα από τον ΟΠΑΠ ο φόρος που αναλογεί, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.
Σημ: Μετά την περίοδο 3 μηνών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της νικήτριας στήλης, δεν μπορεί να εισπραχθεί οποιοδήποτε κέρδος.

Η βεβαίωση κερδών (τόσο για την ΟΠΑΠ Α.Ε. όσο και για την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.) χορηγείται κατόπιν σχετικής αίτησης.
Η διαδικασία υποβολής είναι πλέον ηλεκτρονική. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το winningscertificates.opap.gr