Συχνές Ερωτήσεις

Γενικές

Οι αγώνες αναγράφονται στο κουπόνι του παιχνιδιού ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ καθώς και στην ενότητα Διαγωνισμοί & Αποτελέσματα.

Μπορείς να παίξεις μέχρι και 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρώτου χρονικά αγώνα του διαγωνισμού.

Αν ο αγώνας που αναβλήθηκε πραγματοποιηθεί εντός 1 ημέρας, από τη διεξαγωγή του τελευταίου χρονικά αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο διαγωνισμό, το αποτέλεσμά του λαμβάνεται κανονικά υπόψιν.

Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, το σκορ του αγώνα που αναβλήθηκε, αναπληρώνεται με το σκορ του 1ου αγώνα στη σειρά κατάταξης που διεξήχθη κανονικά.

Σε περίπτωση αναβολής περισσότερων αγώνων, το σκορ του δεύτερου στη σειρά αγώνα αναπληρώνεται με το σκορ του 2ου αγώνα στη σειρά κατάταξης που διεξήχθη κανονικά κ.ο.κ.

Έχουμε Τζάκποτ και το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε κατηγορία νικητών, μεταφέρεται και προστίθεται στον επόμενο διαγωνισμό.

Κέρδη

Η νικήτρια στήλη σχηματίζεται από 8 αγώνες στους οποίους έχει σημειωθεί ο μεγαλύτερος αθροιστικά αριθμός γκολ. 
Εάν στις τελευταίες θέσεις της νικήτριας στήλης υπάρχει ίσος συνολικός αριθμός γκολ μεταξύ 2 ή περισσοτέρων αγώνων, τότε για τη συμπλήρωσή της, προτιμώνται κατά σειρά εκείνοι οι αγώνες, στους οποίους η ομάδα που σημειώνεται δεύτερη στο δελτίο έχει επιτύχει το μεγαλύτερο αριθμό γκολ. 
Εάν και πάλι προκύψει ισοβαθμία, τότε προτιμώνται οι αγώνες εκείνοι, οι οποίοι προηγούνται στην αριθμητική σειρά του δελτίου.

Η πληρωμή γίνεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μετά την επίδειξη του αποδεικτικού συμμετοχής ή από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, σύμφωνα με τη διαδικασία που έχει οριστεί. 

Σημ: Σε περίπτωση απώλειας, καταστροφής, αλλοίωσης των στοιχείων ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός και η ανάκτηση του αποδεικτικού από το Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα (Κ.Μ.Σ), δεν καταβάλλεται ποσό κέρδους ή άλλη αποζημίωση.

Κατά την πληρωμή των κερδών, παρακρατείται άμεσα από τον ΟΠΑΠ ο φόρος που αναλογεί, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Σημ: Μετά την περίοδο 3 μηνών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της νικήτριας στήλης, δεν μπορεί να εισπραχθεί οποιοδήποτε κέρδος.

Η βεβαίωση κερδών (τόσο για την ΟΠΑΠ Α.Ε. όσο και για την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.) χορηγείται κατόπιν σχετικής αίτησης.
Η διαδικασία υποβολής είναι πλέον ηλεκτρονική. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το winningscertificates.opap.gr